Sisällön tarjoaa Blogger.

Terveellisempää jouluherkuttelua osa 1: Fravocado


Fravocado

Jouluun kuuluu herkuttelu ja vähintäänkin niiden kolmen päivän ajan saa mun mielestä unohtaa hetkeksi kaikenlaiset rajoitukset sekä dieetit ja syödä ihan mitä haluaa. Mutta joulunaika on melko pitkä ja jos jouluherkkujen vetämisen aloittaa jo marraskuun puoleella ja jatkaa uuteen vuoteen, voi homma jo karata vähän käsistä ja kroppa alkaa voida huonosti... Niinpä ajattelin vinkata teille muutaman hieman terveellisemmän herkun, joiden syömisen jälkeen ei jää niin huono olo. Ja ensimmäisenä niistä tulee nyt uusi tuttavuuteni avokado- ja kookospohjainen vegaaninin "jäätelö" Fravocado!

Näin Fravocadosta mainoksia somessa ja innostuin heti tästä terveellisemmästä jäätelöstä, sillä rakastan avokadoa ja maidoton korvike jäätelölle kiinnosti. Juoksin lähimmät kaupat läpi, mutta tätä herkkua ei ollutkaan ihan helppo löytää. Viimein löysin viime viikonloppuna Fravocadoa Postitalon K-Supermarketista Helsingin keskustasta ja nappasin purkin mukaani toivoen, ettei se sulaisi kotimatkalla Myllypuroon... Ja onneksi jätski pysyi hyvänä kotiin asti!

Fravocado

Fravocado on gluteeniton, maidoton ja lisäaineeton trendiherkku Iso-Britanniasta ja se on makeuttu agave-nektarilla. Sitä on kolmea makua: Orginal, Raw Choco ja Rasberry & Basil. Sitä myydään sekä pienissä pikareissa että isoissa purkeissa ja mä otin kokeiluun suklaisen ison purkin. Kuvittelin jäätelön olevan ruskeaa, mutta se olikin avokadon vihreää ja suklaata oli vain ohuina raitoina. Vaikka olin odottanut suklaista herkkua, oli maku kuitenkin oikein hyvä. Jäätelö maistui raikkaalta ja sopivan makealta. Avokado maistuu hieman läpi, joten jos siitä ei pidä, ei ehkä tykkää tästäkään...

Tarjosin tätä myös Pikku Myylle, joka ei vielä ole saanut valkoista sokeria oikeastaan ollenkaan ja terveellisemminkin makeutettuja herkkuja hyvin rajoitetusti. Eikä hän herkkuja tietysti vieläkään tarvitsisi, mutta alkaa olla jo siinä iässä, että on hyvin kiinnostunut, jos vanhemmat syövät vieressä jotain aivan muuta kuin hänelle tarjotaan... Myy siis sai sunnuntaina välipalaksi maistiaisen Fravocadoa ja se näytti maistuvan. Aluksi kylmyys taisi vähän yllättää, mutta alkusäikähdyksen jälkeen kuppi tyhjeni kokonaan.

Yritin tarjota tätä myös Riolle, mutta se ei suostunut edes maistamaan...

Fravocado

Fravocado oli sen verran hyvää, että tulee ostettua varmasti uudestaankin! Tämä on juuri sopiva tuote pieneen herkutteluun ja voittaa mielestäni ravintosisällönsä vuoksi esim. vast ikään kokeilemani Lohilon proteiinijätskit, joissa proteiinin lisäksi mukana tulevat keinotekoiset makeutusaineet sekä maito... Seuraavaksi voisi kokeilla Rasberry & Basil -makua!

Lisätietoa Fravocadosta löytyy ainakin heidän Facebook-sivuilta ja siellä myös kerrotaan herkun olevavan myynnissä ympäri pääkaupunkiseutua, Turkua sekä Kuopiota ja tulossa pian muuallekin.


Oletko löytänyt jo Fravocadoa kaupasta? Mitä tykkäsit?


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!

Ei kommentteja