Sisällön tarjoaa Blogger.

3 vinkkiä ihanaan jouluun

3 vinkkiä ihanaan jouluun

Aaton aatto ilta... Pikku Myy nukahti juuri ja meillä näyttää ihan joululta! Oikeastaan kaikki on valmista huomista varten,  mitä nyt vähän roskia pitää vielä viedä ja yhdelle lahjalle keksia joku pakkaus, kun paperi loppui kesken. Ihanaa, kun on joulu!

Tässä on mun viime hetken vinkit ihanimpaan jouluun:

Kuuntele Sian joulumusaa!

Meillä katsotaan jouluna paljon telkkaria, sillä sieltä tulee kaikkia ihania lasten ohjelmia ja joululeffoja. Telkkarin katselu yhdessä perheen kanssa ja herkkujen syönti onkin mitä oivallisin tapa rentoutua. Mutta välillä telkkari pitää laittaa pois ja sillon voi kuunnella joululauluja. Mun tän vuoden suosikki on Sian uusi joulualbumi Everyday is Christmas! Oon luukuttanut sitä jo monta päivää Spotifysta, sillä siitä tulee niin kiva fiilis. Ei mitään tiptapia (jota meillä tosin on myöskin kuulleltu, kun Myy tykkää siitä tanssista) eikä mitään virsiä, vaan just silleen sopivasti jouluista!


Kuva täältä

Syö herkkuja, mutta panosta määrän sijasta laatuun!

Jouluun kuuluu hyvin syöminen ja se onkin yksi parhaita juttuja siinä. Ähkyyn itsensä syöminen ei kuitenkaan ole kovin fiksua eikä tunnu hyvältä... Niinpä kehoitan syömään herkkuja, juuri niitä mistä itse eniten tykkää, ja panostamaan vaikka vähän luksusjuttuihin, mutta herkkuja ei tarvitse vetää kaksin käsin yötä päivää. Meillä on usein jäänyt suklaita tms. vielä uudeksi vuodeksikin, jolloin niitä kukaan ei halua enää syödä. Nyt olen koittanut valita herkkuja hieman maltillisemmin, vaikka tuskin ne kesken kuitenkaan tulee loppumaan...

3 vinkkiä ihanaan jouluun

Löhöä ja liiku!

Jouluna saa relata ja löhötä. Syödä ja nukkua. Mutta pieni liikunta pitää olon virkeämpänä ja fiiliksen reippaampana. Mitään jumppaa ei tarvitse tehdä, mutta vaikka pieni kävely tai ulkona lapsen kanssa leikkiminen virkistää telkkumaratonien välissä. Kunnon lepo on myös kropalle hyväksi ja se pääsee ainakin palautumaan tarpeeksi. Joulun jälkeen jaksaa sitten taas treenata ihan uudella tarmolla!

3 vinkkiä ihanaan jouluun
 
Rentouttavaa ja mukavaa joulun aikaa kaikille!

Ei kommentteja