Sisällön tarjoaa Blogger.

Huippu viikonloppu!

kesäinen viikonloppu

Huh heijaa, viime viikonloppu oli niin hauska, että sitä voi muistella vielä tiistainakin! Mun kaveri oli meillä lapsensa kanssa kylässä ja meillä oli kunnon turistiviikonloppu Helsingissä. Sattui vihdoin edes jokseenkin hyvät ilmat ja me oltiin kolme päivää lähes aamusta iltaan menossa. Käytiin Lintsillä, Korkeasaaressa, brunssilla, pyörittiin kaupungilla, syötiin terassilla ja kierreltiin kirppiksiä. Meidän lapset on saman ikäisiä ja niilläkin tuntui olevan tosi kivaa. Yllättäen ne myös nukkui aika maratonpäiväunia (varmaan, kun oli koko ajan niin paljon jännää puuhaa) ja vieläpä yhtä aikaa, joten äiditkin sai istua välillä rauhassa höpöttämässä tai shoppailla.

Me ei oltu vielä tänä kesänä käyty Pikku Myyn kanssa Lintsin laitteissa (käytiin syksyllä Valokarnevaaleilla, mutta silloin Myy oli vielä niin rääpäle, ettei ymmärtänyt hommasta yhtään mitään) ja siellä olikin aivan huippua! Laitteita, joihin näin pienet pääsi, löytyi vain kolme, mutta ne oli ihan riittävästi. Rumpukaruselli oli hauska, Vankkuripyörässä ihmeteltiin hienoja maisemia, mutta autokaruselli (en nyt muista sen nimeä) oli kaikkein paras, sillä lapset pääsi sinne keskenään rekka-auton kyytiin. Se oli taas näitä hetkiä, kun mietin, että miten mun vauva voi olla niin iso, että ajelee tuolla vaan karusellissa ihan itsekseen...

taaperot lintsillä

taaperot linnanmäellä

Linnanmäki

Viikonlopun aikana tuli syötyä hyvin. Vähän turhankin hyvin... Käytiin ihanalla Mokon brunssilla, josta kirjoitan myöhemmin vielä lisää. Tuli myös syötyä kakkua, vohvelia, karkkia... huh. No, kerrankos sitä kesällä!

Espresso House

leikkipuistossa

Moko brunssi

leikkimässä

Vimma store

Korkeasaarissakin oli hauskaa ja Myy tykkäsi, kun pääsi itse kävelemään ja katselemaan eläimiä. Välillä lapset tosin katselivat varmaan jotain ihan muuta kuin eläimiä, mutta pääasia, että viihtyivät. Korkeasaari on siitä kiva, että sinne saa ottaa omia eväitä ja me pidettiinkin siellä pikinikiä. Siellä on myös leikkipaikkoja lapsille, joissa voi välillä käydä vähän riuhumassa. Loppuvaiheessa meillä alkoi jo viikonlopun riennot vähän painaa, kun oltiin paikalla sunnuntai-iltapäivästä ja lopulta kotiin raahautui pari aivan loppu olevaa äitiä ja pari yliväsynyttä taaperoa...

Korkeasaari

riikinkukko

taapero pusu
Oli niin söpöä, kun Myy antoi kaverille pusuja...

On se vaan niin piristävää nähdä välillä kavereita, joita ei tule koko ajan nähtyä! Oli niin kiva vaan höpöttää kaikesta, kun ei oltu pitkään aikaan nähty ja itsellekin tuli ihan lomaolo, kun kierrettiin Helsinkiä pitkin poikin. Oli ihana, kun lapsilla oli seuraa toisistaan ja välillä ne ihan tosissaan leikki yhdessä, jota Myy ei ihan hirvesti ole vielä tehnyt kenenkään kanssa. 

Kyllä ystävät on vaan niin tärkeitä!

Eilinen päivä menikin vain palautuessa viikonlopusta eikä me Myyn kanssa käyty missään lähipuistoa ja -kauppaa kauempana. Mutta oli viikonloppu kyllä sen arvoinen!

Ei kommentteja