Sisällön tarjoaa Blogger.

Ekologisempaa siivousta: Mulieres Natural Multi Cleaner


ekologisempaa siivousta

Koska perjantai on siivouspäivä, ajattelin kirjoittaa hieman ekologisemmasta siivoamisesta. Siitä asti, kun Pikku Myy on alkanut liikkumaan, olen ajatellut, että pitäisi kodin siivousaineet vaihtaa vähän luonnollisempiin ja myrkkytömämpiin versioihin, mutta en vain ole saanut aikaiseksi ottaa selvää eri vaihtoehdoista ja siitä mistä niitä voisi ostaa. Asia on jäänyt taka-alalle muhimaan ja olen suunnitellut toimivani samoin kuin Luonnonkosmetiikkaprojektissanikin, eli vaihtaa tuotteen luonnollisempaan vaihtoehtoon aina entisen tuotteen loputtua, mutta meillä ei visiin siivota tarpeeksi usein, kun ei nuo aineet tunnut koskaan loppuvan... Nyt pääsin kuitenkin alkuun ekologisemmassa siivoamisessa, kun sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta testiin Mulieres Natural Multi Cleaner yleispesuainetiivisteen.

Mulieres yleispesuaine on vegaaninen ja ympäristölle vaaraton tuote, jonka pesuteho tulee luonnollisesta oliiviöljysaippuasta. Se sopii kaikille kodin pinnoille ja korvaa siten useimmat erikoistuotteet. Aine ei sisällä synteettisiä hajusteita ja sen tuoksu tulee aidosta ereetisestä öljystä. Mä sain kokeiluun tuoksun nimeltä Muinaismetsä, mutta valikoimassa on myös Sitrus, Ruusupuutarha ja hajusteeton. 

Mulieres Natural Multi Cleaner

Muliere multi cleaner

Olen nyt testaillut Mulieresia niin keittiön, vessan kuin lattioiden pesussa ja todennut sen oikein toimivaksi tuotteeksi. Kaikki mitä olen halunnut puhdistaa, on puhdistunut eikä aine ole normi markettipesuaineille kalvennut. Ainostaan lavuaariin jämähtänyttä likaa sai tällä hinkata ehkä hitusen kauemmin kuin tavallisella pesuaineella, mutta en ole varma johtuiko se vain lian laadusta... Muuten tällä lähti mustikkatahrat lattiasta ja pastasoossit seinästä ihan kuin tavallisilla myrkkypesuaineillakin. Me ei pestä lattiota turhan usein (vaikka se on muuten Rion lempikotityö), mutta syöttötuolin alta pitää harva se päivä pyyhkiä jotain sotkuja pois. Kätevää oli myös, että sama tuote sopii moneen eri paikkaan. Metsäinen tuoksu oli kivan raikas, mutta mieto. Siivoamisen jälkeen ilmaan jäi juuri sopivasti häivähdys tuoksua, niin että huomasi, että on siivottu.

Kaikenkaikkiaa mulle tuli olo, että miksi ihmeessä en ole vaihtanut ekologisempiin siivoustuotteisiin jo aiemmin! Ja täähän olis tietysti pitänyt tehdä jo silloin kun Myy vielä möyri lattioilla... Mutta pitääkin nyt alkaa tutustumaan mitä muuta on tarjolla! Ainakin Mulieresiltä löytyy lisäksi pyykinpesugeeli. Myös niitä saa Hyvinvoinnin Tavaratalolta.


Joko teillä on vaihdettu ekologisempiin kodin pesuaineisiin? Onko jotain hyviä suosituksia?


P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) tai Facebook!


*Postaus toteutettu yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa

Ei kommentteja