Sisällön tarjoaa Blogger.

Oreo milkshake

 

Jos haluat jotain todella helppoa ja superhyvää viileää herkkua (joka ei todellakaan ole maidoton, gluteeniton saatikka sokeriton) vaikka juhannukseksi, niin tässä tulee nopea resepti Oreo pirtelöön!

Olen tutustunut Oreo milkshakeen ensimmäisen kerran ollessani Aasiassa vuonna 2012. Ihmettelin mitä lähes mustaa juomaa monet juo ja ajattelin sen olevan jotain todella erikoista ja terveellistä... Mutta se osoittautuikin Oreo pirtelöksi! Ja tämä pirtelö ei ole ollenkaan verrattavissa mm. Burger Kingissä, Arnolds'issa tms myytäviin versioihin jotka varmasti kyllä kelpaavat paremman puutteessa, mutta eivät voita itsetehtyä juomaa. 

Parhaaseen Oreo Milkshakeen tarvitset: (2 annosta)

-vähintään paketillinen Oreoita (varmasti myös Dominot tms käy)

-vaniljajäätelöä

-maitoa

Sitten vain kaikki blenderissä sekaisin! Ainesosien suhdetta voi säätää mielensä mukaan, mutta keksejä tulee olla niin paljon, että juomasta tulee tummaa eikä niin, että se on valkoista muutamilla mustilla pilkuilla (kuten yllämainituissa paikoissa, joista pirtelöä voi myös ostaa). Halutessaan jäätelön voi jättää pois, mutta sitten suosittelen laittamaan vähän jäitä mukaan, jotta juomasta tulee kylmää. Rio tykkää lisätä mukaan suklaakastiketta ja Aasiassa oli myös versioita, joissa oli mukana maapähkinävoita, mutta mun mielestä tässä perusversiossakin on jo ihan tarpeeksi makua.

Oreo

Oreo milkshake

Oreo pirtelö

Kippis! Rio teki mulle tätä viime lauantaina piristykseksi, kun oli ollut vähän raskas päivä Pikku Myyn kanssa. Ja piristihän se! Eikä ihan heti tehnyt mieli muuta makeaa tuon jälkeen...  

Maistuvia pirtelöhetkiä, jos kokeilette tätä!


P.S. Kiitos tsemppaavista kommenteista, joita sain erityisesti somessa edelliseen postaukseen. Lohdullista kuulla, ettei olla ihan ainuita tällaisten ongelmien kanssa. Ja nyt onkin ollut taas pari parempaa päivää ja ihan kivaa. :)

2 kommenttia

 1. Meillä asuu kaksi Oreoihin koukuttunutta nuorta miestä. Tällä voisikin hemmotella poikia. Tai ehkä sittenkin luvata palkkioksi siivoamisesta... Pitää vain olla nopea. Oreopaketit ei kauaa vanhene meidän kaapeissa.
  Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tää on sitten varmasti herkku, joka teillä kelpais! :)

   Poista