Sisällön tarjoaa Blogger.

5 terveyskahvilasuositusta Ubudiin

Ubudin terveyskahvilat

Palataan vielä hetkeksi Ubudiin, sillä ajattelin vinkkailla muutamia hyviä terveyskahviloita sieltä.


Ubudin ensimmäinen "terveys"kahvila, joka on avattu jo vuonna 1994 ja josta koko terveysvillitys on tainnut lähteä. Tarjolla monenlaista herkkua kohtuulliseen hintaan. Valikoimasta löytyy gluteenitonta, maidotonta, vegaanista ja raakaruokaa, mutta myös luomukanaa on tarjolla. Erityisen ihana salaatinkastikevalikoima. Ei Wifiä. Kulman takana pääkadulla myös kauppa, josta voi ostaa eko-tuotteita, tuoreita leivonnaisia ja herkullisia kakkuja. Aluksi paikan nimi oli muuten Bali Buddha, mutta koska Buddhan nimeä ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin, vaihdetiin se jokin aikaa sitten Budaksi.

Jl Jembawan #1

Bali Buda


Vegaanista ja makrobioottista luomuruokaa sekä puoti, josta voi ostaa terveystuotteita ja -syötävää. Alakerrassa kahvilapuoli ja yläkerrassa ravintola. Ihanat vegaaniset pannarit!

 Jl. Goutama Selatan

Earth cafe


Täällä käytiin vain mehuilla ja Myy söi leivän munakokkelilla, mutta paikka oli todella viihtyisä. Ravintolan takaosasta on näkymä pienelle riisipellolle ja sisällä solisee suihkulähteet. Hieman ehkä kalliimpi tai ainakin mehut tuntuivat siltä, mutta tunnelma aivan ihana. Tiskissä oli myös houkuttelevän näköisiä raakakakkuja ja muita herkkuja, joita ei harmillisesti keretty maistamaan... 

Jl. Hanoman No.38,

Atman cafe


Viihtyisä ja vehreä paikka, jossa mukavat matalat pöydät kadun vieressä, jossa oli lapsenkin kanssa helppo istua. Salaatit hyvät, mutta pienehköt. Ihanat mehut! 

Jl. Dewisita

Juice ja cafe


Ei käyty täällä tällä kertaa, mutta olen käynyt täällä aikaisemmin ja paikka pääsee siksi suosittelulistalle mukaan. KAFEssa on kiva, lämmin tunnelma ja se sopii hyvin illallispaikaksikin. Herkullista kasvis- ja vegaaniruokaa. 

Jl. Hanoman No. 44 B


Ubudissa terveyskahviloita siis riittää ja siellä saattaa iskea ruokapaikkaa etsiessä jopa valinnanvaikeus. Ja kun jonkun hyvän paikan on joskus löytänyt, tekee sinne mieli mennä tietysti uudestaankin, vaikka samalla haluaa kokeilla aina uusiakin paikkoja... Seuraavalla Balin matkalla mä voisinkin jäädä koko ajaksi Ubudiin vaan syömään, heh. 

Kivaa viikonloppua! Täällä menee päivstä vähän sekaisin, mutta perjantaihan nyt taitaa olla...


P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) tai Facebook, jos haluat pysyä reaaliaikaisemmissa Bali-tunnelmissa mukana! 


1 kommentti

  1. Nää smoothie-baarit on kyllä ihania ja on kiva että niitäkin on ostareilla vain jätski- ja donitsikiskojen lisäksi. Tai ainakin koen, että ennemmin smoothie Jungle Juice Barista kuin pulla Arnoldsista :) Nykyään on kyllä paljon onneksi tullut valikoimaa myös arkikauppoihin perus lihan tilalle, jonka vuoksi meilläkin liha korvataan ruokapöydästä aika ajoin vaikka sitäkin tietty syödään. Pitäisi ehkä joskus käydä itse kokeilemassa noita paikkoja joita mainostit kavereiden kanssa :)

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista