Sisällön tarjoaa Blogger.

Kymmenen vuoden Facebook-profiilikuvat


Bongasin Mamma Rimpuilee -blogista haasteen, jossa esitellään Facebookin profiilikuvat kymmenen vuoden ajalta. Ja tää olikin niin hauska, että on kyllä pakko osallistua itsekin! Tuntuu vähän hurjalta, että olen käyttänyt Facebookia jo niin kauan, mutta niin vaan multakin löytyi ensimmäinen profiilikuva jo vuodelta 2007. Arvatkaas muuten kuka on ollut mun ensimmäinen kaveri, joka mut on Facebookiin kutsunut...? Mun äiti! Haha... Sillä ei kai ollut omia kavereita siellä, niin pyysi sitten mut.

Mulla on näköjään ollut 57 profiilikuvaa, joten en niitä nyt kaikkia esittele, mutta poimin jokaiselta vuodelta ainakin joitakin. Ja sitten lähtee!

2007

Ensimmäinen profiilikuva on mun promokuva eli aika asiallisesti aloitettiin.


2008

Seuraavana vuonna oli jo viisi eri kuvaa. Mukana oli kuva karusellissa Pariisissa, kaksi käsilläseisontakuvaa ja kaksi naamakuvaa. 


Käsilläseisontakuvia oli kaiken kaikkiaan neljä, joka on suhteellisen vähän siihen nähden kuinka paljon niitä on kaikenkaikkiaan olemassa...
 
2009

Vuonna 2009 pääsinkin oikein vauhtiin ja profiilikuvia oli 14! Mukana on kuva eräästä muotinäytöksestä, jossa olin,  kuva, jossa katselen Eiffeltornia, kaksi lumilautailukuvaa (ja mähän on snoukannut elämässäni kuin ehkä kolme kertaa...), neljä kuvaa Tunisian lomalta, yksi vappukuva ylppärilakki päässä, kaksi sirkuskuvaa, yksi meikkauskuva, yksi aurinkolasinaama ja yksi kuva, jossa leivon pipareita. 
Lautailukuvia on kaiken kaikkiaan kolme, joka on aika hassua, kun en sitä tosiaan oikeasti harrasta...

 
2010

Vuonna 2010 oli 11 kuvaa, joista yksi taas lumilautailemassa, kaksi aivan överiä keikkameikkiä, yksi Tallinnasta, kaksi Egyptistä, yksi kaverin mökillä, yksi laivan kannella, yksi Mallorcalla, yksi laivalla joulukuusten vieressä ja yksi pipopäinen naamakuva. 

Yhteensä viidessä profiilikuvassa mulla on bikinit päällä tai vähintäänkin napa paljaana. Nykyään kyllä vähän aikaa pitäis miettiä laittaako profiilikuvaan bikinit päälle...


 Matkoilta otettuja kuvia on näköjään paljon.
 
 Miksi ihmeessä laittaa profiiliin kuva, jossa ei näytä ollenkaan itseltään...?
 
Miten ihmeessä tässä kuvassa näyttää, että mulla olis jo ryppyjä silmien ympärillä, vaikka se on otettu seitsemän vuotta sitten...
2011

Vuonna 2011 olikin vain kolme kuvaa, joista kahdessa olen kesäisillä kallioilla Ahvenenmaalla ja yhdessä kaverin häissä.

2012

Seuraavana vuonna onkin sitten taas 12 kuvaa, joista 9 on otettu neljän kuukauden Aasian matkalta. Mukana mm. surffikuva Balilta, joka on aivan suttuinen, mutta on silti pakko näköjään ollut laittaa. 

Tää on niin hyvä kuva kaverin kanssa Kambodzan Ankor Watilta. Varmasti tuon vuoden paras otos! 

Tän kuvan on ottanut jo Rio, kun oltiin vasta tavattu!
 
Täähän on oikeastaan aika edustava kuva!

LED-vanteet
2013

Vuonna 2013 profiilikuvia on ollut vain yksi ja se on laitettu 1.1.2013 (otettu tosin edellisen vuoden puolella). Kuva on Senaatintorin Uuden Vuoden juhlasta, jossa olin esiintymässä. Michael Monroe lämppäsi omaa keikkaansa varten ja rupesi venyttelemään, jolloin oli pakko pyytää sitä mukaan spagaattikuvaan! Ja tästä tuli sitten vuoden 2013 paras kuva, vaikka se tulikin otettua heti alkuun ja varmaan siksi pidinkin sitä niin pitkään. 

2014

Seuravaksi vuodeksi maltoin vaihtaa taas kuvan ja kuvia oli yhteensä seitsemän. Neljä naamakuvaa ja kolme erilaista koikkelehtimista. 

 Lontoosta


 30-v juhlista

 
2015

Ja sitten päästään vuoteen 2015, jolloin olen laittanut kuvan viimeiseltä keikalta ennen Pikku Myyn syntymää (rv 19). Tää oli musta hauska kuva ja on ihanaa, kun Myy on siinä mahassa mukana, vaikkei sitä varmaan kukaan muu huomaakaan. Ja tähän profiilikuvien vaihtelut onkin jäänyt, sillä tää kuva mulla on vieläkin! Hah. Ja täähän on tuttu täältä blogistakin. Vissiin tää lapsen saanti pitänyt sen verran kiireisenä, ettei ole enää kerennyt valkkaamaan uutta kuvaa... 

   
Mikään kuvista ei ollut niin nolo, että nyt oikesti hävettäisi. Bikinikuvia voisi tietysti poistaa, mutta toisaalta, kun ne on jo nettiin laitettu, niin eipä sillä enää mitään väliä ole... Nyt voisin ottaa vaikka projektiksi Balin matkan aikana vaihtaa uuden profiilikuvan! 

Ootteko muut osallistuneet tähän haasteeseen?

#profiilikuvahaaste

8 kommenttia

 1. Sinullapa on iloisen energisiä ja vauhdikkaita kuvia! Minäkin lähdin haasteeseen mukaan. Vanhoja kuvia on vaan niin kiva katsella. Sekä omia että muiden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä huomasinkin sun postauksen! Vanhat kuvat on kyllä hauskoja... :)

   Poista
 2. Minäkin tein tämän tänään! 450 kuvaa oli mistä valita, ahhahhaa! Upeita asentoja sinulla kyllä, mikä notkeus!

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste, vasta nyt tähän törmäsin! Hyviä kuvia sinulla, varsinkin reissukuvista tuli itselle fiilis että mitä jos pääsisi vihdoinkin jonnekin matkalle...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noita katsellessa itsekin alkoi oikein miettimään missä kaikkialla on tullut käytyä...

   Poista