Sisällön tarjoaa Blogger.

Messufiilikset ja -ostokset

Lapsimessut 2017

Pakko munkin on hieman jakaa Lapsimessufiiliksiä ja -kuvia, vaikka messujuttuja tursuaa nyt vähän joka paikasta... Mutta olihan siellä nyt hauskaa! Olin siis messuilla perjantaina ensin ilman Pikku Myytä ja tein rauhassa vaateshoppailuja kaverin kanssa. Jossain vaiheessa mun äiti toi Myynkin messuilemaan ja sen jälkeen keskityttiin vähän enemmän leikkimään ja käytiin syömässä. Messuseurana oli kaveri, joka asuu vähän kauempana eikä usein nähdä. Myöhemmin näin myös yhtä uutta kaveriani. Muuten en kovin moneen tuttuun törmännyt, joka oli vähän outoa, kun kuitenkin niin moni messuilla oli. 

Mutta tässä nyt vähän kuvia!

Blaa!

Papu

FMAM

Valkama

Gugguu

Aluksi lapsiseura veteli sikeitä, joten me keskityttiin kiertelemään vaateständejä. Paljon kaikkea ihanaa oli esillä, osa todella hyvillä messualeilla, osa vähän huonommilla. Mä haalin monen muun kanssa todella edullisia Pomp de Luxin vaatteita ja ihastuin ehkä vähän mulle uuteen merkkiin Blaahan. Ihmeteltiin edelleen uskomatonta Gugguu-hysteriaa ja pyöriteltiin päätä jonoille ja turvamiehille. Jossain vaiheessa käväistiin aidatulla osastolla, mutta lähdettiin aika pian pois, kun ei oltu mitään ostamassa. Oli myös kiva hypistellä monen merkin uutuustuotteita. Mieleen jäi erityisesti aivan supersöpöt Metsolan frilla-shortsit, For Minis and Mommies haalarit ja hameet sekä Valkaman uudet ihanat pannat. Ihan kaikkiin ihanuuksiin lompakko ei antanut myöden, mutta mukaan lähti Pompin vaatteiden lisäksi Kiddown vaaleanpunaiset jumpperit, joista olen haaveillut siitä asti kun ne julkaistiin. Ostin myös itselleni Taimin legginsit ja Metsolan tunikan. 

Jollyroom

MimmitVälillä piti käydä tietysti leikkimässäkin, vaikka meidän vauhtimimmin kanssa se oli usein vain sen perässä juoksemista. Sillä on nyt vähän sellainen vaihe... Siinä kun kaveri kiltisti ajeli vaikka autolla, lähti Myy monesti vain juoksemaan karkuun. Isoimmille leikkialueille ei edes viitsitty mennä, kun lapset olis varmaan vaan hukkuneet sinne. Nälkäkin jossain vaiheessa tietysti tuli ja me käytiin tankkaamassa Fazerin brunssilla. Ruoka oli oikestaan aika hyvää, joskin ehkä vähän ylihintaista, kun valikoimaa ei kuitenkaan ollut kovin paljoa. Mutta tarjolla oli paljon kasviksia ja pienillekin syöjille löytyi maisteltavaa. Messukeskuksen tarjonnasta ei siis mikään pöllömpi vaihtoehto ruokailla!

Lapsimessut 2017

Messuostokset

Perjantai oli siis oikein hauska päivä! Oltiin messuilla melkein alusta loppuun asti, käveltiin varmaan monta kilometria ja saatiin vaihdetua kuulumiset pitkästä aikaa. 

Sunnuntaina mä lähdin vielä Myyn kanssa uudestaan messuille, kun Riokin oli töissä ja ulkona aamusta aivan kauhea ilma. Ajattelin, että käydään vähän leikkimässä ja katsellaan josko sieltä löytyisi vielä joku uusi lelu matkaa varten. Eräällä pienellä leikkipaikalla menin kuitenkin pariksi sekunniksi kääntämään pääni ja Myy kerkesi mennä sillä aikaa hukkaan! Ihan pieneksi hetkeksi vain ja se onneksi löytyi seuraavalta ständiltä vieressä olleen miehen avustuksella. Mutta kyllä se tän äidin sai vähän säikäytetyksi... Sen jälkeen oli pakko laittaa se kantoreppuun vähäks aikaa turvaan, jonne se tietysti nukahti. Ja mitäpä äiti messuilla muuta sitten tekisi, kun shoppailisi vähän lisää.... Kävin ostamassa Blaan hyvässä alessa olleen pääskytopin ja perjantailta vähän kutkuttelemaan jääneen vaaleanpunaisen hupparin itselleni ja samanlaisen vielä Myyllekin! Hups... 

Blaa!

Toivottavasti muillakin oli kivat messut! Ensi vuonna uudestaan!

Ei kommentteja