Sisällön tarjoaa Blogger.

Meiltä vaatteita nyt Ipanaisella myynnissä!

Ipanaisen kirppis

Vaikka Pikku Myy ei kovin iso ole vieläkään, on siltä jäänyt jo aikamoinen läjä vaatteita pieneksi. Me ei olla vielä käyty millään kirppiksellä myymässä niitä, mutta nyt pari kassillista on kannettu Ipanaiselle, jossa niitä on tänään tullut myyntiin seuraavaksi 12 päiväksi! Ipanaisen kirppis on todellinen täyden palvelun kirppis, sillä sinne ostetaan joko yhden kassin 8 päivän (45e) jakso tai kahden kassin 12 päivän jakso (75e). Kassit haetaan liikkeestä tai tilataan kotiin, vaatteet ja lastentarvikkeet pakataan niihin ja tuodaan myyntijaksoa edellisellä viikolla myymälään. Siellä ammattitaitoinen henkilökunta hinnoittelee tuotteet ja laittaa esille eikä itse tarvitse tehä mitään. Myyntijakson päätyttyä myyntituotot maksetaan tilille ja myymättä jääneet vaatteet voi käydä hakemassa takaisin tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Helppoa kuin mikä! Ipanainen on todella suosittu ja myymään on joutunut jonottamaan aika pitkiä aikoja, mutta nyt uuteen suurempaan tilaan muuton jälkeen myymään on käsittääkseni vähän nopeampi päästä.

Meiltä myynnissä on kivoja tyttöjen ja unisex vaatteita mm. merkeiltä Zara, H&M, Lindex, Kappahl, Pop, Name It, Seppälä, Puma jne. Kokoja löytyy 50-74cm. Eniten on varmaan 62-68cm kokoja, sillä ihan pienimpiä lähti jo kavereille kiertoon ja Myy käyttää nyt itse kokoa 74. Vaatteet on hyväkuntoisia ja joukosta löytyy muutamia käyttämättömiäkin vaatteita, jotka eivät vain olleet Myylle sopivan mallisia. Mukana on jonkin verran myös kesävaatteita, joten jos on lähdössä vaikka pienen kanssa reissuun tai haluaa jo valmistautua kesään, niin käykääpäs katselemassa! Myös muutamia ulkovaatteita löytyy, niin takkia kuin haalariakin. 

Tässä muutamia esimerkkejä millaisia vaatteita on mennyt myyntiin. Nämä tosin on vain pieni osa, kun vaatetta oli niin paljon, ettei kaikkia mitenkään olisi saanut kuvattua. 

Ipanaisen kirppis
 Esimerkkejä kesävaatteista.

Mayoral
Myynnissä mm. nämä ihanat käyttämättömät Mayoralin kengät, jotka olivat sopivat aivan väärään vuodenaikaan...

Esimerkkejä ulkovaatteista. Tuo vaalea nallepussi oli aivan superkätevä vauvalla, kun sen sai pussiksi tai haalariksi ja helposti avattua rattaissa, jos meni sisälle vaikka kauppaan.

 Newbien ihana neulehaalari kokoa 74.

sisaävaatteita
Esimerkkejä sisävaatteista.

Zara baby
Huomaa, että Zara on suosikki, sillä niitä on aika paljon...

Lisäksi myyntiin tulee Skip Hopin ihana aakkos-leikkimatto, joka oli ainakin meillä ihan hitti! Siitä roikkuu viisi eläinlelua, joista valaasta kuuluu musiikkia. Matossa on kaikenlaisia aktiviteetteja ja mukana on vatsallaanoloa tukeva pieni tyyny. Tää on musta kiva, kun se on värikäs eli mielekäs vauvalle, mutta ihan kohtalaisen nätin näköinen, kun ei ole kuitenkan mikään riemunkirjava värioksennus. Itse olen sitä mieltä, että leikkimatto on vauvaa varten, eikä mitkään vaaleat sisustukseen sopivat versiot anna ehkä niin paljoa virikkeitä lapselle...

Skip hop leikkimatto

Skip Hop

Joten tervemenoa tekemään löytöjä Ipanaiselle! Ja kannattaa käydä vaikka useamminkin, sillä kaikki vaatteet eivät tule myyntiin samaan aikaan. 

Kivaa uutta viikkoa!  


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!


*Yhteistyössä Ipanaisen kanssa. Myyntijakso saanu ilmaiseksi.

Ei kommentteja