Sisällön tarjoaa Blogger.

Vauvasirkusta kotona video: takaperinkuperkeikka

vauvasirkusta kotona

Hei, muistattekos mun alkuunsa kuivuneen vauvasirkusvideo-projektin...? Oon ihan nolona, kun se on jäänyt, mutta sille on ihan syynsäkin. Aika pian videoiden aloittamisen jälkeen nimittäin ilmoittauduin vauvasirkusohjaajakoulutukseen ja ajattelin jatkaa videoiden tekoa vasta sen käytyäni, jolloin tietäisin asiasta varmasti vielä enemmän. Kävin kurssin, opin paljon uutta ja sitten... aivan unohdin koko videoprojektin! Haha... Mutta nyt videoita alkaa taas tulla! 

Ja seuraava video onkin itse asiassa uusinta viimeisimmästä liikkeestä, eli takaperinkuperkeikasta. Sain nimittäin palautetta, että se oli liian vaikea ja kurssilla opinkin siihen vielä helpomman ja turvallisemman otteen. Poistin kokonaan edellisen kuperkeikkavideon sekä -postauksen, mutta jos olet tehnyt liikettä jo niillä ohjeilla, niin ei haittaa ja voit nyt kokeilla tällä otteella. Ote olkapäistä voi käydä vähän vauvan vielä kehittymättömille nivelille, joten siksi ote lantiosta on mielestäni parempi.

Videossa tehdään jalkojen päältä lähtevä takaperinkuperkeikka. Tässä liikkeessä vauvan on hyvä olla vähintään neljän kuukauden ikäinen ja pystyä kannattelmaan hyvin päätäänsä sekä olla jonkin verran jäntevä. Ensimmäistä kertaa liikettä kokeillessa on hyvä pyytää joku vähän auttamaan ja tukemaan vauvaa. 

Joten tässäpä video:


 Ja ensimmäinen temppuvideo rapukävelystä löytyy täältä


Kivoja temppuhetkiä ja aurinkoista viikonloppua! 

P.S. Muista ottaa seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!

4 kommenttia