Sisällön tarjoaa Blogger.

Lentoliput ostettu!

Bali

Olin eilen rauhassa kirjoittelemassa postausta lastenhuoneesta, joka kuitenkin keskeytyi sillä, että... me ostettiin lentoliput Balille!!! Jee jee ja sata sydäntä! Rio pääsee näkemään perheensä taas kahden vuoden jälkeen ja sen perhe pääsee vihdoin näkemään Pikku Myyn livenä, jonka kasvua ne on seuranneet vain puhelimen ruudun kautta! Mullakin on ollut kauhea Bali kuume jo pitkään ja aurinkoakin on ikävä. Ei olla käyty missään Tallinnaa ja Tukholmaa kauempana melkein pariin vuoteen, joten lentokentälle lähtö houkuttelee jo aika kovaa. Ja hauskaa on myös se, että mun äiti, joka ei oo vielä Balilla käynytkään, lähtee mukaan!

Oon siis aivan superinnoissani, mutta mielessä pyörii myös sata kysymystä, kun matkustaminen ei olekaan enää ihan niin yksinkertaista kuin ennen lasta... Mistäs saadaan meille matkarattaat? Ja millaiset? Pitäiskö ne laittaa ruumaan vai ottaa sellaiset, jotka mahtuu matkustamoon? Tarvitseeko lapselle jotain lisärokotuksia? Entäs matkavakuutusta? Miten saadaan taapero viihtymään ensin kuusi tuntia lentokoneessa ja parin tunnin vaihdon jälken vielä yhdeksän tuntia? Mitä Myy syö matkalla ja perillä? Imetänköhän mä vielä silloin? Miten voin välttää Rion sukulaisten syöttämästä sille sokeria? Miten liikutaan? Ei kai taaperoa voi moottoripyörällä kuljettaa? Vai voisiko? Saiskohan sille jostain kypärän? Palaako se auringossa? Voiko sitä uittaa meressä? Tarvitseeko majoituksessa ilmastoinnin? Lapsen sängyn? Vai nukkuuko se meidän kanssa? Mitäs, jos se tippuu sängystä alas, jos ei olekaan seinän vieressä? Ja miten sen sais opetettua siihen mennessä nukkumaan edes jotenkuten ehjiä öitä? Ja, ja, ja... ???

Mutta eiköhän näihin kysymyksiin löydy jotkut vastaukset ja turha tässä on stressata liikaa. Hieman vain enemmän suunnittelua etukäteen, niin eiköhän reissu onnistu ihan hyvin. Oon yli-innoissani matkasta myös koska viime kerralla, kun oltiin Balilla, mä olin raskaana ja koko ajan ihan väsynyt. Tuntu, että meni turhan paljon juttuja ohi, kun otin joka päivä päikkärit. Surffaamaankaan en uskaltanut mennä eikä yhtäkään drinkkiä voinut juoda auringonlaskua katsellessa... Nyt on varmaan vähän toisenlaiset haasteet, mutta niin hauskaa kuitenkin! Vielä pitäis kuitenkin nelisen kuukautta malttaa odottaa...

Sori, kun tuli nyt vaan tällaista hehkutusta, mutta kirjoittelen pian jotain järkevämpääkin. Nyt tekee vaan mieli tanssia pitkin kämppää ja hymyillä!

2 kommenttia

 1. Oiiii, teille tulee kyllä varmasti hieno reissu.Että tanssi ihmeessä ilosta,niin mäkin tekisin:)
  Lasten kanssa reissaamisessa auttaa jo tosi pitkälle oma asenne. Rennolla meiningillä kun lähtee niin hyvä tulee!!
  Niin ja neuvolasta saa varmaan lisätietoa esim. Rokotuksista?!
  Nopeesti se 4kk menee!!!

  VastaaPoista
 2. Oiiii, teille tulee kyllä varmasti hieno reissu.Että tanssi ihmeessä ilosta,niin mäkin tekisin:)
  Lasten kanssa reissaamisessa auttaa jo tosi pitkälle oma asenne. Rennolla meiningillä kun lähtee niin hyvä tulee!!
  Niin ja neuvolasta saa varmaan lisätietoa esim. Rokotuksista?!
  Nopeesti se 4kk menee!!!

  VastaaPoista