Sisällön tarjoaa Blogger.

Pieni arjen piristys - #yllätääiti

#yllätääiti

Marraskuun aikana Kaksplussan verkostobloggaajat ovat muistaneet toisiaan pienillä yllätyksillä, sillä ovathan äiditkin joskus ansainneet kahvinsa kuumana ja pienen oman hetken. Ja mikä ilahduttaisikaan enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, olalletaputus ja pieni yllätys? Eihän tässä yksin olla! 

Kerää #YllätäÄiti-postauksista lahjaideat talteen ja yllätä sinäkin joku toinen äiti!

Eräänä harmaana päivänä ihmettelin, että mikä ihmeen paketti mulle oli postissa odottamassa ja talsin tuulessa ja tuiskussa hakemaan sitä. Ja voi mikä ilo syntyikään, kun tajusin sen olevan yllätyspaketti yksin minulle eikä mikään Pikku Myylle hankittu kirppisostos! Marraskuu iski mua vähän kasvoille, kun äitiysloma loppui ja tasapainoilu lapsen hoidon, töiden, kotihommien, blogin ja sosiaalisten suhteiden välillä toden teolla alkoi, joten tää pieni yllätys ei olisi parempaan hetkeen voinut tulla.

Lahja oli Mutsi ja murupullat -blogin Idalta ja jännityksellä avasin Ruohonjuuren pussissa lähetetyn paketin, josta jo arvelin, ettei sieltä mitään huonoa ainakaan voisi paljastua... Sisältä löytyi Green Tea Konjac sponge -kasvojenpesusieni, joka olikin mulle aivan uusi tuttavuus sekä käsintehtyä luomu-suklaata! Ja niin ihanasti kirjoitettu viesti, että täytyy rehellisesti sanoa, että melkein itku tuli... Ei toisen ilahduttaminen kyllä paljoa vaadi ja muutamalla kauniilla sanalla voi saada aikaa todella hyvän mielen. Oli hauska saada lahja itselle käytännössä ventovieraalta ihmiseltä ja yllättyä kuinka hyvin Ida oli blogin välityksellä saanut kuvan siitä millaisesta lahjasta voisin ilahtua. Iso kiitos siitä ihana Ida! 

Idan #yllätääiti -postaus löytyy täältä. 

Tuosta spongesta vielä juttua erikseen myöhemmin...

Mä puolestaan lähetin lahjan Love Beyond Words -blogin Marialle. Love Beyond Words on aktiivinen perheblogi, jossa on paljon hyviä vinkkejä lapsiperhearkeen, reseptejä ja mielenkiintoisa juttuja äitiydestä. Lueskelin blogia ajatuksella läpi ja yritin miettiä mikä voisi olla kiva lahja Marialle. Sitä oli ensin vähän vaikea keksiä, sillä Maria ei blogissaan ihan hirveästi itsestään kirjoita, vaan keskiössä ovat perheen 3-vuotias prinsessa Lilian sekä vielä mahassa kasvava pikkuveli. Lopulta päädyin paketoimaan musta-valkoiset "Converse" -sukat, joiden ajattelin sopivan hyvin, kun bongasin Marian Instasta samalla värityksellä olevat vauvantossut tulevalle pienokaiselle. Mukaan laitoin vielä pähkinäpatukan ja kehoitin etsimään arjen keskeltä pienen hetken itselleen asettautumalla sukat jalassa vaikka sohvalle. 

Marian #yllätääiti -postaus löytyy täältä. 


Tää oli kyllä aivan ihana idea, sillä yleensä äidit juovat kahvinsa kylmänä ja syövät jäätelön lämpimänä, käyttävät rahansa lasten talvikenkiin ja kausivaatteisiin, siirtävät lasten harrastusmaksujen vuoksi omaa kampaamoaikaansa kuukausitolkulla ja muistavat aina varavaatteet, synttärilahjat, sisäliikuntavaatteet, mummon nimipäivät ja oikeankokoisten luistinten ostamisen ja teroittamisen. Mutta kuka muistaa äitiä? 

Se voit olla vaikka sinä!

2 kommenttia

  1. Ihana käydä lukemassa näitä haasteen postauksia. Ihastuttavia paketteja ja täynnä ajatusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä ihana idea ja on ollut kiva katella muiden lahjoja! :)

      Poista