Sisällön tarjoaa Blogger.

Luonnonkosmetiikkaprojekti 2016: Jolie Box

Jolie Box

Tiedätte varmaan sellaisen kotiin tilattavan yllätysboxin, jossa on kuukausittain vaihtuvia kosmetiikkatuotteita. Ihana idea, mutta ei mitään iloa luonnonkosmetiikkaa käyttäville... MUTTA, tiesittekö, että sellainen vastaavanlainen yllätyslaatikko löytyy myös luonnonkosmetiikkatuotteille, eli Jolie Box!

Pääsin yhteistyönn merkeissä tutustumaan lokakuun Jolie Boxiin ja voi kuinka jännittävää olikaan hakea paketti postista, kun ei tiennyt yhtään mitä siellä oli. Ja tuosta suloisesta, kauniisti pakatusta laatikosta, löytyi kaikenlaisia kotispa-tuotteita piristämään pimeää syksyä!

Jolie Box

Jolie Box lokakuu

Paketissa oli kirje, jossa sisältöä kuvailtiin näin:

Syyshämärän laskeutuessa suosittelemme sytyttämään kynttilät ja ottamaan hetkisen aikaa itselle. Suihkuhetkestä voi helposti tehdä ylellisyyttä ihanalla luonnonkosmetiikalla. Kotikylppäristä kuoriutuu herkullinen hamam, ja maailmanmatkailu tapahtuu edullisesti arki-iltana. 

Kirjeessä oli lisäksi kerrottu vähän jokaisesta tuotteesta ja miten niitä käytetään, joka oli ehdottomasti kiva lisä.

Kotispata varten laatikossa oli Charma d'Orient Mustasaippua sekä Kassa-kinnas, Naturativ Home Spa -jalkojen kuorintasuola, Flow Kosmetiikan Peppermint Foot Butter, Patyka Biokaliftin Radiant Exfoliating Mask -kirkastava kuorintanaamio (näyte) ja CIME Daisy Delight -kasvovoide (näyte). Ja niinpä mä otin tuotteet mukaan saunaan ja pidin rentouttavaa spa-iltaa, kuten käskettiin!


Charme d'Orient Mustasaippua ja Kassa-kinnas

Mustasaippua oli mulle aivan uusi, mutta miellyttävä tuttavuus. Saippua tuoksui eucalyptykselle, mutta mulle tuli myös vähän terva mieleen. Lämpö tehostaa saippuan vaikutusta ja pidinkin sitä iholla jonkin aikaa saunan lämmössä. Mustasaippuan kanssa yhdessä käytettäväksi tuli Kassa-kuivaharjauskinnas, joka on niin tehokas, että sitä ei suositella käytettäväksi kuin 1-2 kertaa viikossa. Yhdistelmä teki todella hyvää tälle kuivalle koppuraiholle, joka ei pahemmin mitään kuorintoja ole viimeaikoina saanut ja jää ehdottomasti säännölliseen käyttöön.


Naturativ Home Spa -jalkojen kuorintasuola

Myöskään milleen raspaukselle tai jalkojen kuorinnalle ei tällä mammalla ole ollut lähi aikoina aikaa ja joka kerta ilma-akrotunneilla häpeänkin korppujalkojani... Tääkin tuote tuli siis aivan tilauksesta! Raikas jalkasuola kuori hellän tehokkaasti ja lopuksi pidin vielä jalkoja lämpimässä vedessä. 


Flow Kosmetiikan Peppermint Foot Butter

Jalkojen kuorinnan jälkeen hemmottelun täydensi Flown aivan ihanan tuoksuinen piparminttu jalkavoide. Mulla on ollut saman sarjan käsisaippua, johon myös ihastuin. Tällaisista tuotteista oon niin iloinen, sillä ennen tätä projektia en uskonut, että luonnonkosmetiikasta löytyy näin hyvän tuoksuisia tuotteita. Lemppari laatikon tuotteista!Patyka Biokalift Radiant Exfoliating Mask -kirkastava kuorintanaamio

Paljon lupaava, kuoriva, kiinteyttävä, ihoa uudistava ja pintaa kirkastava kasvonaamio oli toinen luonnonkosmetiikan naamio, jota olen kokeillut (aikaisempi Madaran Peel). Tämäkin sisälsi hedelmähappoja, joten odotin pientä kipristelyä, jota ei kuitenkaan tullut, vaan tunne oli koko ajan oikein miellyttävä. Naamio sisälsi myös pieniä rakeita, joita aivan rakastan, sillä niistä tulee aina tunne, että tuote on oikeasti tehokas. Ja mikä parasta, naamio oli vaalenpunaista! Hehe... Tässä tuotteessa oli oikestaan kaikki kohdallaan ja kasvoille jäi sen jälkeen todella freesi olo.

Naamion rakeet on jauhettua bambua ja tämä on kyllä tuote, joka jokaisen tulis vaihtaa luonnonkosmetiikkaan. Normikuorinnoissa nimittäin usein käytetään mikroskooppisia muovihelmiä, jotka päätyvät viemärien kautta vesistöihin ja lopulta kalojen mahoihin, joista ne ei tietenkään koskaan sula... 

CIME Daisy Delight -kasvovoide -näytteen jätin vielä säästöön, sillä ajattelin käyttää sen jollain reissulla, niin ei tarvitse ottaa niin montaa putelia mukaan.

Jolie Box

Jolie Box oli kaiken kaikkiaan todella positiivinen yllätys. Tuotteet tuntuivat laadukkailta ja ainostaan Flow oli mulle entuudestaan tuttu merkki. Boxin 3kk tilaus maksaa 72e ja 6kk 120e, joten hinta on mielestäni oikein kohtuullinen ainakin tän lokakuun laatikon sisältöön nähden (kaksi täysikokoista tuotetta, yksi minikokoinen, kuorintakinnas ja kaksi näytettä). Nettisivuilla kerrotaan myös laatikon tuotteiden liittyvän aina johonkin ajankohtaiseen teemaan sekä sopivan kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Laatikosta saattaa löytyä myös pieniä yllätyksiä, kuten raakasuklaata, alennuskuponkeja tms. Tällä kertaa siinä oli etu Jolie Spahan.

Parasta Jolie boxissa on juuri yllätyksellisyys ja uuden testaaminen. Se sopiikin täydellisesti tälläiseen projektiin, jossa ollaan siirtymässä pikku hiljaa luonnonkosmetiikkaan. Joku valitsee sinulle valmiiksi tuotteita ja niitä kokeilemalla saatat löytää uusia omia suosikkeja, joita tahdot ostaa vielä uudestaankin. Myös näytteet on kiva lisä, sillä ainakin itseäni välillä mietityttää uskaltaako jotakin vähän kalliimpaa tuotetta ostaa, jos ei oikein tiedä mahtaako se olla hyvä. 

"Hymyile, nauti, iloitse, naura, elä." -Jolie.fi

Ja tällaista iloa ja pientä hemmottelua tähän synkkään vuoden aikaan todella tarvitaankin! Jolie Box vois muuten olla aika ihana joululahjakin, josta riittää iloa pidemmäksikin aikaa... 


*postaus toteutettu yhteistyössä Jolie Shopin kanssa ja Jolie Box saatu ilmaiseksi

2 kommenttia

  1. Paketti on ollut kyllä yllättävän kiva, tilasin kolmen paketin tilauksen ja viimeinen vielä tulossa, tekisi mieli uusia tilaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä tosi kiva ja itekin tekis mieli tilata! :)

      Poista