Sisällön tarjoaa Blogger.

Black Friday vinkit lastentarvikkeita shoppailevalle!


Black Friday, tuo Suomeenkin Jenkeistä rantautunut joulukaupan aloittava shoppailupäivä on pian käsillä! Tänä vuonna Black Fridayta vietetään 25.11.2016, eli tällä viikolla! Mä keräsin muutamia lastentarvikkeita ja leluja myyviä kauppoja, joiden tarjonta kannattaa tarkistaa, jos lapsille on jotakin ostoslistassa tai vaikka joululahjahankintoja jo mielessä.

JOLLYROOM

Jollyroomilla aloitettiin Black Week jo maanantaina ja joka päivälle on tarjouksia, jotka ovat voimassa vain yhden päivän. Tarjouksessa on tavaraa laidasta laitaan ja alennukset osassa tuotteista on todella hyviä. Itse shoppailin jo täällä ja tilaukseen lähti Nordbjornin tekninen toppahaalari (30e), Petite Cherien lämpöpussi (65e) sekä sisustusvalot (21e). Jos budjettia vielä riittäisi, keksisin kyllä vaikka mitä muutakin ostettavaa tuolta... Mm. ihana tiipii-teltta lähtis ehdottomasti meille, joka on ollut nyt joka päivä tarjouksessa eri väreissä. Lisäksi hyvässä alessa on ollut useita malleja leikkikeittiöitä sekä nukkekoteja, mutta ne jääkööt vielä odottamaan sitä, että Myy vielä vähän kasvaa... Tänään -43% alennuksessa on myös mm. Britax Go -yhdistelmärattaat, joka on uudempi malli noista meidän rattaista, joihin ollaan tosi tyytyväisiä. Jollyroomilta saa ilmaiset toimituskulut, jos tilaa yli 100 eurolla.

Tuossa ylhäällä on pieni kollaasi tänään alennuksessa olevista tuotteista, jotka mullekin kelpais... Tai tuollainen lämpöpussi ja haalari meille on jo tulossakin, mutta eri väreissä!


VERKKOKAUPPA

Verkkokauppa mainostaa myös Black Fridayta ja tarjoukset julkaistaan pe 00.01. Verkkokaupassa on aika hyvä valikoima myös lastentarvikkeita kuten esim. rattaita ja niiden lisävarusteita, joten pysyisin kuulolla, jos jotakin tarviketta olisi hankintalistalla...


TOYS "R" US

TOYS "R" US:in Black Friday tarjoukset ovat  voimassa tiistaista perjantaihin ja alennuksessa on leluja parhaimmillaan -70%. Leluja on kaiken ikäisille, joten täältä voi varmasti löytyä hyviä joululahjaideoita!

BR-LELUT

BR-leluissa on nyt varaslähtö Black Fridayhin, jonka aikana ostamalla joko netistä tai liikkeestä jotakin, saa -20% kupongin seuraavaa ostoskertaa varten. Ja varaslähtö voisi ehkä viitata siihen, että perjantaina olisi vielä jotakin muitakin alennuksia...


EDIT. Vielä löytyi pari Black Fridayta viettävää liikettä lisää!

LASTENTARVIKE

Lastentarvikkkeessa on Black Fridayna kaikki alennettu! Esim. Emma-sarja -20%. Alennukset sekä myymälässä, että netissä.

IPANAINEN

Ipanainen viettää myös Black Fridayta ja alennukset julkaistaan pe 25.11. Osasta tuotteista on tarjolla rajoitettu erä. Yli 50e nettitilauksiin ilmaiset postikulut. Black Fridayssa kivaa on mun mielestä se, että hyviä löytöjä tehdäkseen ei välttämättä tarvitse lähteä kotoa, vaan shoppailua voi monessa paikassa harrastaa kotisohvalla netin välityksellä. Black Fridayta seuraa monessa liikkeessä myös Cyber Monday, jolloin nettikaupoissa voi olla vielä lisää alennuksia. 

Perjantaita siis odotellessa! Ja vinkatkaa ihmeessä kommentteihin, jos on tiedossa vielä muita lastentarvike-, lelu- tai lastenvaatekauppoja, joihin on tulossa Black Friday-tarjouksia!

Ei kommentteja