Sisällön tarjoaa Blogger.

Maailman kartta

Oon unohtanut esitellä mun "taideteoksen", jonka olen askarrellut meidän seinälle! Näin joskus jossain telkkariohjelmassa (jossa neljä ihmistä kokkaa toisillee, mut ne ei oo kuitenkaan julkkiksia... mikähän sen nimi oli?) naisen, jolla oli maailman kartta seinällä ja siihen nuppineuloilla merkattu paikat, joissa hän oli käynyt. Idea oli musta hauska ja ajattelin varastaa sen itselleni.

Niinpä lähdin metsästämään maailman karttaa, joka ei ollutkaan ihan helppo juttu. En halunnut kovin kirjavaa tai sinisävyistä karttaa, vaan jonkun rusehtavamman ja vähän vanhan näköisen. Viimein oikeanlainen kartta löytyi ja pääsin hommiin. Kartta seinälle ja karttanastoja siihen tökkimään. Ihan kiva tuli, mutta jotenkin pelkkä juliste seinällä on vähän tylsä, kun tykkäisin enemmän oikeasta taulusta, mutta siihen ei voi sitten laittaa nastoja... No, minäpä askartelin julisteelle "kehykset" postikorteista, joita on kertynyt matkoilta. Tästä lopputuloksesta tykkäsin jo enemmän!

Tälläinen lopputuloksesta siis tuli:

IMG_2007

IMG_2008

Valitsin vähän väärän värisiä karttanastoja, sillä punaiset eivät kovin kauaksi näy... Mutta lähempää katsoessa kyllä huomaa idean.

IMG_2009 (Medium)

IMG_2010 (Medium)

IMG_2011 (Medium)

Nastoja laitellessa huomaa kyllä konkreettisesti kuinka pieneen osaan maailmaa sitä on kerennyt tutustumaan. Toinen puolisko kartasta jäi vielä aivan ilman nastoja... No, toivottavasti asia vielä korjautuu tässä elämän aikana! Sydän nastat kuvaavat tietysti kotia.

Mitäs tykkäätte?

2 kommenttia

  1. Mulla on ollu vähän samantyyppinen mielessä :) Ostin netistä julisteen mistä voi poistaa tarroja niiden maiden kohdalta joissa on käynyt, ei ole tullut vielä mutta kovasti odottelen!

    VastaaPoista
  2. Oi, toikin kuulostaa hauskalta idealta! :)

    VastaaPoista