Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon kivat!

Viikon kivat

Viime aikoina on tullut kirjoitettua vähän turhan paljon uhmasta ja muista hankalista jutuista, joten otetaanpa sunnuntain kunniaksi pikaiset viikon kivoimmat jutut!

* Ystävänpäivä. Meillä on Rion kanssa arjessa ihan tosi vähän yhteistä aikaa, kun se lähes joka päivä tulee töistä illalla vasta yhdentoista jälkeen, jolloin mä oon usein jo sängyssä. Ystävänpäivänä käytiin kuitenkin pikaisilla vohveli"treffeillä" Itiksessä, joka oli kivaa. Mä muuten söin tän vuoden ensimmäiset sokerit vasta Pikku Myyn synttäreillä viikko sitten, mutta nyt sen jälkeisellä viikolla on tullut syötyä jo pari tai kolmekin kertaa (nytkin juuri mussutan tässä keksiä, hehe...). Huomenna pitää palata kyllä ruotuun!

Viikon kivat

* Kaksi peräkkäistä iltaa, ettei tarvinnut laittaa Pikku Myytä illalla nukkumaan! Mä laitan 95% ajasta Myyn iltaisin nukkumaan ja erityisen raskasta se on, kun tulen pari kertaa viikossa töistä puoli kymmenen/kymmenen maissa nälissäni kotiin ja haluaisin silloin jo vain rentoutua... Tällä viikolla kumpanakin työiltana tyttö olikin jo nukkumassa, kun äiti ja Rio olivat saaneet sen nukkumaan. Ihanaa!

* Auringon paiste! Tällä viikolla on hetkittäin paistanut aurinko, joka on luonut uskoa siihen, että kyllä se kevät sieltä vielä jossain vaiheessa tulee. 


Pikku flunssan selättäminen. Mä olin alkuviikosta vähän kipeenä ja oli tylsää, kun ei oikein viitsinyt tehdä mitään erityisen puuhakasta saatikka treenata, että jaksoi mennä kuitenkin töihin, joita oli tällä viikolla vähän tavallista enemmän. Nyt olo on kuitenkin taas loistava ja odotan jo ensi viikkoa, että pääsisi taas treenaamaan!

Viikon kivat

* Pikku Myy oppi kuperkeikan! Me usein vähän jumppaillaan ja "treenataan" Pikku Myyn kanssa iltaisin olkkarissa. Treeniin kuuluu pariakrobatiaa, käsilläseisontaa, kuperkeikkoja sekä venyttelyä. Eilen Pikku Myy oppi tekemään kuperkeikan ihan itse (eli pyörähtämään pään yli selälleen, ei sentään kyykkyyn asti vielä)! Se on muutaman kerran tehnyt sen vähän vahingossa, mutta nyt se teki sen varmaan 20 kertaa peräkkäin! Ja jatkoi vielä tänääkin. Ja ai, että äiti oli ylpeä! Haha... 

Viikon kivat

Nyt ei muuta kuin kohti uutta viikkoa! Ensi viikolta toivon lisää aurinkoa, kivoja treenejä ja terveellisempää syömistä, sillä tää sokeripöhnä ei oo hyvä...!

Ei kommentteja