Sisällön tarjoaa Blogger.

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

Viime launataina meillä vietettiin sirkus-teemaisia 2v. synttäreitä. Reilusti yli vuosi sitten Lindexillä oli ihana sirkus-vaatemallisto, josta mun äiti osti aivan supersuloisen sirkustytön mekon säästöön, vaikka se oli kokoa 92cm (pienin koko) ja Pikku Myy oli silloin vielä aika paljon sitä pienempi. Vähän ajattelin silloin, että mekko voisi tulla käyttöön 1v. juhliin, mutta se oli silloinkin vielä aivan liian iso. Muuutama kuukausi sitten mekkoa alettiin kuitenkin vähän kokeilemaan ja se vaikutti sen verran hyvältä, että päätettiin ottaa se 2v. synttärimekoksi. Ja siitä sitten lähtikin idea koko juhlien teemaksi, eli sirkus! Tietysti olisin varmasti jossain vaiheessa joka tapauksessa ottanut juhlateemaksi sirkuksen (hehe), mutta ilman tätä mekkoa teemaa olisi ehkä säästelty vähän myöhemmäksi... Mutta loppujen lopuksi päätös olikin ihan hyvä, sillä nyt äiti sai vielä päättää juhlista ja voi olla, että seuraavat viisi vuotta mennäänkin jollain Frozen tms. teemalla..!

Juhliin oli kutsuttu muutamia mun kavereita lapsineen sekä Myyn mummi. Koristeiksi askartelin Ikean leikkikeittiöstä pop corn -kojun, sekä pahvista lippuviirejä, joita ripustettiin kattoon valoketjujen kanssa. Lisäksi tilasin Decora Housesta söpöjä pahvimukeja, pillejä, servettejä, numero 2 ilmapallon, kultaisen Happy Birthday-viirin sekä silkkipaperi-pom pomeja. Muutama päivä ennen juhlia aloitettiin valmistelut ja askartelu- ja korsiteluhommat olikin ihan kivaa puuraa taaperon kanssa. 


2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

Tarjoiluksi oltiin tilattu Green Streetiltä kaksi raakakakkua, sillä ne on älyttömän hyviä ja ei edelleenkään haluta, että Myy syö valkoista sokeria. Kakkujen lisäksi oli tikkuun laitettuja vesimelonin paloja, minipizzoja, riisipiirakoita sekä ihan perinteisesti sokerillisia pullia, domino-kekseistä tehtyjä voimamiehen painoja ja macaronseja. 

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

Juhlissa ohjelmassa oli kynttilöiden puhallus kakun päältä ja herkkujen syöntiä. Pop corn -kojulta sai hakea poppareita ja ne taisivatkin olla taaperoiden suosikkeja. Meillä oli myös rekvisiittalaatikko, josta sai ottaa sirkusasusteita. Se oli ensimmäisten vieraiden suosiossa, mutta kun seuraavaksi tulikin melkein kaikki muut vieraat kerralla, unohtui se sen jälkein melkein kokonaan. Olin ajatellut, että rekvisiitan kanssa olisi ollut kiva ottaa vieraista kuvia, mutta juhlat olivat sen verran vauhdikkaat, ettei kuvien ottamiseen ollutkaan aikaa. Itsestäni ja Riostakaan ei tullut otettua juhlissa yhtään kuvaa. 

Mitään sen erikoisempaa ohjelmaa juhlissa ei ollut, sillä lapsille riitti vain vapaa leikkiminen ja vanhemmille kuulumisten vaihtaminen. Monet mun kavereista asuvat muissa kaupungeissa eikä ihan koko ajan nähdä, niin oli tosi ihana nähdä kaikkia taas yhtä aikaa, vaikkakin melko pikaisesti. Kotiin lähtiessä tein vielä lapsille ilmapallokoirat kotiinviemisiksi. 

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

2v. sirkussynttärit

Synttärisankari nautti selkeästi juhlista, vaikka sen verran oli jännää, ettei malttanut kunnolla syödä koko päivänä. Illalla katseltiin vielä vierailta saatuja kivoja lahjoja ja nukkumaan rauhoittuminen kesti tuhottoman kauan. 

Kiitos vielä vieraille, juhlat olivat kyllä oikein onnistuneet!


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!

4 kommenttia

 1. Oi! Onnea vielä täältä meiltäkin teidän 2-vuotiaalle ja voi miten ihanat sirkussynttärit! Meilläkin on nyt kaverisynttärit suunnitteluvaiheessa ja näistä kuvista ammennetaan inspistä :)

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, jos postauksesta sai jotain inspistä! :)

   Poista
 2. Onnea kovasti kaksi vuotiaalle. Niin suloinen tuo hame ja ihanat koristelut ja tarjottavat. Nuo kakut näyttää niin herkullisilta!
  Mulle käy aina samalla tavalla, että ehdin ottaa vaan muutamat kuvat juhlien alussa ja sitten se juhlahumu viekin mukanaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kakut oli huippuhyviä, suosittelut kyllä niille! Mä vielä ajattelin, että otan ennen juhlia vähän kuvia koristeluista ja Myystä, mutta tuli niin kiire, ettei keretty...

   Poista