Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon ihanat!

Viikon ihanat!

Jopas oli ihana vuoden esimmäinen viikko! Mitään erityistä ei ole tapahtunut ja ollaan vaan oltu arkisesti kotona, mutta kaikkea pientä kivaa on tapahtunut ja koko viikon on ollut tosi hyvä mieli!

Viikon ihania juttuja oli mm.

*Puhtaasti syömisestä tullut hyvä olo. Jätit jouluisen sokerin mussutuksen ja tuli heti paljon freesimpi olo! Nyt ei oikeastaan tee edes mieli mitään herkkuja. Tiedän, etten voi totaalisesti olla syömättä mitään hyvää ja jossain vaiheessa tulee varmasti herkkujenkin aika, mutta tänä vuonna aion panostaa herkkujen laatuun ja suosia lähinnä raakasuklaata ja -kakkuja.

*Kivat treenit. Täähän nyt on perus, että heti vuoden vaihduttua aletaan treenaamaan ahkerasti, mutta leppoisan joululomailun jälkeen on ollut kyllä hyvät energiat treenata! Oon viikon aikaina, joogannut kotona, treenannut pari kertaa rengasta, käynyt aerial yoga-tunnilla ja treenannut kaverin kanssa kangasta. Aikamoinen saldo mun edelliseen muutamaan viikkoon verrattuna! Nyt mun tavoitteena onkin suunnitella treenejä etukäteen vähän paremmin, jotta päivät eivät vain vilahtaisi ohitse... 

*Ihana uusi takki! Ja joululahjaksi saadulla lahjakortilla ostetut vaatteet. Ja parit ale-löytö treenivaatteet... Mä oon tarjoushaukkana tehnyt huippulöytöjä alennusmyynneistä ja päivittänyt vaihteeksi vähän omaa vaatekaappia (no, on Myyllekin jotain löytynyt, mutta enemmän itselleni)! Löysin myös FB-kirppikseltä himoitsemani Makian takin, jonka hain heti viikon alkuun! 

Makia Century parka

Viikon ihanat!

*Myyn seikkailulla olleen kirppishaalarin saapuminen. Myy kasvoi talveksi hankitusta haalaristaan ulos ja ostin sille (taasen) FB-kirppikseltä uuden. Tämä tapahtui jo reilusti ennen joulua, mutta koska lähettäjä laittoa vahingossa puhelinnumeroni väärin, en saanut viestiä, että paketti oli tullut automaattiin (jo ennen joulua), vaan paketti lähti takaisin hänelle, jonka hän sitten lähetti uudestaan... Ajattelin jo jossain vaiheessa, ettei koskaan tulla saamaan haalaria ja Myyn oma vanha puku senkun kiristyi... Mutta perjantaina puku vihdoin tuli ja onkin huippu hyvä! Nyt vain odotellaan niitä talvisia ilmoja, kun molemmilla on uudet varusteet... 

*Kirjojen lukeminen sängyssä. Olen tällä viikolla usemapanakin iltana lukenut kirjaa sängyssä ennen nukkumaan menoa (puhelimen pläräämisen sijaan) ja se on ihanaa! Tapa jota tein vuosikausia ja jonka puhelin meni syrjäyttämään... 

makuuhuoneen sisustus

Viikon ihanat!

*Kodin freesi ulkoasu. Vaikka tykkäänkin älyttömästi joulusta, otan mä aina joulukuusen ja koristeet heti uudeksi vuodeksi pois. Joulun pois korjaaminen on aina jotenkin vähän surullista, mutta koska vuoden alussa on aina sellainen uuden alku -olo, ei niitä voi mun mielestä jattää pidemmäksi aikaa, kun ne sympoloi vähän sellaista lomailua ja löhöilyä... hehe. Joulun loppumis -surua helpotti kuitenkin se, että jätin jouluvaloja vielä vähän sinne tänne sisustusvaloiksi ja pimeyttä piristämään. 

*Reipas fiilis. Rakastan vuoden alkuun kuuluvaa reippautta! On ollut ihana laittaa terveellistä ruokaa ja surautella smoothieita. Ollaan myös pitkästä aikaa tehty vihermehuja, joista Myykin ihme kyllä tykkää. Ollaan siivottu ja järjestelty vähän paikkoja. Ainut, joka vähän tökkii, on perus ulkoilu, kun ilma on vaan ollut koko ajan niin tylsä... Tuntuu, että Myykään ei jaksa oikein olla puistossa, kun on vaan märkää ja harmaata. Mutta ollaan vaan sitten käveleskelty lähimetsikössä ja yhtenä päivänä tehtiin pitkästä aikaa ihan kunnon vaunulenkki (toisin sanoen yritin nukuttaa Myytä, että pääsen katselemaan alennusmyyntejä ja siinähän menikin sitten vähän reilummin aikaa...heh). Mutta jospa se sääkin tuosta paranis ja lunta tulis vaikka tänne eteläänkin! 

Viikon ihanat!


Semmoista siis kuului meidän vuoden ensimmäiseen viikkoon. Ihan tavallista, mutta ihanaa! 

Toivottavasti teilläkin on alkanut vuosi kivasti! 


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!

Ei kommentteja