Sisällön tarjoaa Blogger.

Kalenteri vuodelle 2018

Kalenteri vuodelle 2018

Taas on se aika vuodesta, kun saa hankkia uuden kalenterin seuraavalle vuodelle. Mä oon edelleen paperisen kalenterin suosija enkä käytä ollenkaan sähköisiä kalentereita. Musta on ihana kirjoittaa asiat ylös käsin ja koska kalenteria täytyy jaksaa katsella kokonainen vuosi, suoritetaan sen valintaakin usein pitkään ja hartaasti...

Tänä vuonna kalenterin valitseminen oli itse asiassa erityisen vaikeaa, sillä löysin useampia kivoja vaihtoehtoja! Mm. Sanna Wikströmin ja Jutta Gustafsbergin Tsemppikirjan ohessa myytävää Tsemppikalenteria ihailin pitkään. Kalenteri oli ihana sisältä ja siinä oli kuukausittain erilaisia pohdintatehtäviä itsetutkiskeluun, mutta kansi ei oikein ollut mun mieleen... Keltainen ei ole mikään mun lempiväri ja jotenkin kansi ei ollut mielestäni samaa tyyliä kuin sisus. Lisäksi katselin paria erilaista tavallista kalenteria (mahtoikohan olla ihan Ajaston), joissa oli todella nätit kannet, mutta loppujen lopuksi valitsin kuitenkin Muumi-kalenterin. 

Tämä Muumi-kalenteri on Putinkin ja siinä on kauniin kannen lisäksi todella kiva sisus. Perinteisten viikkonäkymien lisäksi ennen jokaista kuukautta on aukeaman kokoinen kuukauden kalenteriruudukko sekä pari sivua muistiinpanoille. Ruudukkoon on helppo merkata vaikka treenejä, työvuoroja tai mitä haluaakaan. Muistiinpanosivut on myös tosi kätevät, sillä tykkään suunnitella aina seuraavaa kuukautta etukäteen ja kirjata ylös tavoitteita. Ostin kalenterin Suomalaisesta Kirjakaupasta ja hinta taisi olla 17,90e.

Kalenteri vuodelle 2018

Kalenteri vuodelle 2018

Kalenteri vuodelle 2018

Ainoa pieni miinus kalenterissa on sisäsivujen oranssi tehosteväri, joka ei ole myöskään mikään lempparini, mutta koska kalenteri oli muuten niin täydellinen, päätin antaa asian olla. Ja tämän vuoksi ostin vielä paketillisen söpöjä tarroja (myöskin Putinki), joilla voisin vähän koristella kalenteria ja kompensoida ei niin suosikki-väriä. Vähän kyllä osa tarroista nauratti, ihan kun mulla olis useinkin bileet tai skumppaa tiedossa... Hah!

Kalenteri vuodelle 2018

Löytyykö muitakin, jotka vielä suosii perinteistä paperista kalenteria? Oletteko löytäneet jo ihanat ensi vuodelle?


P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove), jonne on muuten tulossa pian kiva arvonta! 

2 kommenttia

 1. Oi hitsi miten ihana kalenteri!! :D<3 Tuollainen lähtee nyt ehdottomasti itsellekin harkintaan, vaikken mikään paras kalenterin käyttäjä olekaan.

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Ja ehkä ihana kalenteri huoukuttelee käyttämäänkin sitä enemmän!

   Poista