Sisällön tarjoaa Blogger.

Gugguu-mamman outlet-löydöt

Gugguu-mamman outlet-löydöt

Vuosi sitten lähdin kaverin mukaan Helsingissä järjestettyyn Gugguun Pop up & Outlet -tapahtumaan hieman naureskellen lähinnä seuralaisen roolissa ja katsomaan millaista siellä olisi. Ja kirjoitinkin reissusta täällä. Mutta vuodessa kerkeää tapahtua paljon ja kun sama tapahtuma järjestettiin tänä vuonna uudestaan, halusin lähteä sinne, vaikka kaveri oli matkalla eikä päässyt mukaan. Ja niinpä löysin itseni perjantai aamuna seisomassa hillittömässä jonossa vesisateessa YKSIN! Haha...

Jonottaminen ei sinänsä ole paha juttu yksinkään, sillä vauhdikkaan taaperon äitinä sitä arvostaa omaa hetkeä, vaikka se olisi sitten vain paikallaan seisomista. Mutta kamalaa odottamisesta teki kylmyys, sade ja tuuli. Siinä ei paljoa puhelinta odottaessa plärätty tms. vaan tunti meni vain hytistessä. Tulin itse puoli tuntia ennen tapahtuman alkua eikä tunnin odotus ollut kuitenkaan kovin pitkä aika verrattuna jo aamutuimaan jonottamaan tulleisiin... Ja ai että, jonosta olikin ihana päästä sitten vihdoin sisään!

Gugguu-mamman outlet-löydöt

Aamun aivan ensimmäisen rynnistyksen oltua jo ohi, oli tunnelma sisällä oikein mukava eikä mitään tuuppimista tai käsistä viemistä ollut. Viime vuonna ihmettelin hallin reunoille kerääntyneitä ihmisiä, jotka levittelivät saalistaan lattioille ja jättivät ylimääräisiä tylysti sinne. Tänä vuonna meno oli mielestäni paljon siistimpää ja ihmiset tuntuivat palauttavan ylimääräiset vaatteet takakisin myyntilaareihin, mutta seinilläkin oli toisaalta laput, joissa pyydettiin, ettei vaatteita jätettäisi lattioille. 

Itse tein oikein kivoja löytöjä ja lähdin noin tunnin pyörimisen jälkeen kassajonoon. Jos olisin tehnyt päätöksen ostoksista hieman nopeammin, ei kassalle olisi ollut paljoakaan jonoa, mutta nyt hieman aikaa jahkailtuani jouduin jonottamaan 45minuuttia. Kassajono ei kuitenkaan ollut ollenkaan paha, sillä selailin puhelinta ja juttelin viereisen jonottajan kanssa. Kiitos vaan seurasta sinulle!

Gugguu-mamman outlet-löydöt

Mä ostin Pikku Myylle hupparin (Cherry blossom), college baggy-housut (Blueberry), frillamekon (Soft pink), legginsit (Soft pink) ja Glow -collegen (Mauve). Ja koska olen viime aikoina shoppaillut lastenvaatteita myös ITSELLENI, ostin myös pari lasten 152cm paitaa! Olin kuullut, että 152cm on sama kuin naisten XS-koko, niin päätin ottaa hupparin ja Glow -collegen kokeiluun. Ja ne oli oikein hyviä! Toivotaan vaan, etteivät kovasti kutistu pesussa, haha... Ja kaikki nämä olivat -50%.

Gugguu-mamman outlet-löydöt

Gugguu-mamman outlet-löydöt
Ostokset Pikku Myylle

Gugguu-mamman outlet-löydöt
Ostokset itselle!

Pop up tapahtuma oli kaksipäiväinen ja päätin käydä siellä vielä pikaisesti uudestaan eilen lauantaina. Olin katsellut Myylle ulkohaalaria, joista ei kuitenkaan ollut enää perjantaina oikeaa kokoa. Mutta eipä sitä ollut enää lauantainakaan. Mutta löysin vielä Myylle jumppiksen, jota metsästin jo perjantaina, mutta en löytänyt hyvää väriä. Lauantaina käsiin osui yllättäen yksinäinen Soft pink jumppis juuri oikeassa koossa! Joten kannatti mennä uudestaankin! Ostin myös lastenvaatehullulle kaverille muutaman jutun, kun se oli siellä reissussa. 

Gugguu-mamman outlet-löydöt

Ja jos joku vielä siellä ihmettelee, että miksi ostaa kasvavalle lapselle merkkivaatteita, niin Myyllä on mm. vieläkin käytössä viime Pop upista ostetut vaatteet, kun se kasvaa niin hitaasti... heh. Vaatteet eivät ole myöskään menneet käytössä miksikään ja ne pääsee varmasti vielä kiertoonkin jollekin seuraavalle käyttäjälle. 

Mun mielestä tää oli tosi hyvin järjestetty kiva tapahtuma ja ihanasti shoppailijoita oli muistettu tarjoiluilla ja musiikillakin. Varmasti vielä hauskempaa olisi ollut kaverin kanssa, mutta yksinkin nautin tapahtumasta. Kiitos Gugguu! Toivottavasti ensi vuonna pop uppaillaan taas!

Mitäs löytöjä muut Gugguu-mammat teki? 

P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook sekä Instagram (@eathooplove)!

1 kommentti

  1. Meikäkin teki löytöjä ja hui vähän liikaakin :D mutta oli kyllä vaivan ja rahan arvoista kun itekin ostin kaiken -50% alella! Vaatii jo hermoja että selvisit tosta jonottamisesta! ;) mä menin la aamulla ja pääsin onneksi 20min jonotuksen jälkeen sisään.

    VastaaPoista