Sisällön tarjoaa Blogger.

Päivän eksklusiiviset kirppislöydöt

Päivän eksklusiiviset kirppislöydöt

Mä kävin tänään Veraka-kirppiksellä ja tein niin eksklusiivia löytöjä, että oli pakko tulla pitkästä aikaa esittelemään niitä blogiinkin! Lähdin kirppikselle, sillä etsinnässä oli Pikku Myylle joku siistimpi kevyt toppis kauppatakiksi sekä farkut. Ja nehän myös löytyi! Ja lisäksi löytyi vähän muutakin... 
Kauppatakiksi löytyi kiva tummansininen kukkatakki Zaralta ja farkut pitsikoristeilla  H&M:ltä.

Päivän eksklusiiviset kirppislöydöt

Päivän eksklusiiviset kirppislöydöt

Lisäksi löytyi aivan ihana sirkusaiheinen ruokailusetti, jota ei vain voinut jättää ostamatta, vaikka meillä on jo yksi samanmallinen lautanen sekä pari Happy Mat:ia... Mutta tässä oli myös lusikka ja haarukka mukana, jotka oli kivat eikä setti maksanutkaan kuin 3 euroa. 

Päivän eksklusiiviset kirppislöydöt

Meillä on tosissaan innostuttu nyt mekoista, joista Myykin taitaa pyörähtelystä päätellen tykätä. Kirppikseltä lähti mukaan Gugguun blueberryn-värinen frilla, joka on kyllä aivan ihan malli. Kaipasin talveksi jotain tummempaa väriä (joka olis myös vähän sotkuystävällisempi), joten tuo tumma sininen oli kiva löytö ja hintakin oli ihan ok. 

Päivän eksklusiiviset kirppislöydöt

Ja SITTEN vielä löytyi Parikan pupu-kengät! Mä oon vähän hurahtanut näihin kenkiin sen jälkeen, kun Myy sai vauvatossut palkaksi oltuaa Minnan mallina. Kun tossut jäi pieniksi, ostin sille Sample Salesta oikeat kengät ja itsellenikin olen löytänyt puputennarit kirppikseltä. Ja ne on kyllä ihan superhyvät jalkaan! Nää glitterversiot oli sopivasti vähän isommat kun nyt käytössä olevat ja vetskarin vuoksi nää on helpommat pukea jalkaankin.  Kengät on ihan hyväkuntoiset ja väriltää sellaiset, joissa ei jokainen pikku naarmu ja lika ehkä näy, joten ne sopii hyvin tuollaiselle rymyävälle taaperolle. Hintakin oli oikein kohtuullinen, sillä se oli reilusti alle neljäsosan alle alkuperäisestä hinnasta. Huippu löytö siis!

Päivän eksklusiiviset kirppislöydöt

Mä löysin myös kahdet muutkin kivat kengät, mutta niitä en enää raaskinut ostaa. Eikä niille ehkä olis ollut käyttökään, kun toiset oli juhlakengät ja toiset melkein samanlaiset, kun meillä jo on... 

Hyvät löydöt pitkästä aikaa Vekaralta, vaikka tuli ostettua vähän muutakin kun mitä "listalla" oli, heh...

4 kommenttia

 1. Oi, huippu löytöjä kyllä! Ihanat kirppislöydöt on kyllä niin paras mielen kohottaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvistä löydöistä tulee kyllä niin hyvä mieli! :)

   Poista
 2. Kertoisit kaikista hinnat, kiinostaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että kiinnostaisi, mutta en ihan tietoisesti halua kaikista hintoja kertoa, kun kaikki ei voi käsittää miksi maksaa käytetyistä lasten vaatteista enempää kuin pari euroa enkä jaksa kuunnella siitä ihmettelyä.

   Poista