Sisällön tarjoaa Blogger.

Luonnollisempi kynsilakanpoistoaine


luonnollinen kynsilakanpoistoaine

Kirjoittelin jokin aika sitten, että haluaisin kokeilla luonnonkosmetiikkakynsilakkaa ja ostinkin sellaisen Boholta. En ollut siis käyttänyt kynsilakkaa kahteen vuoteen sen jälkeen kun aloin siirtymään käyttämään enemmän luonnonkosmetiikkatuotteita. Valitsin väriksi ihan haalean vaaleanpunaisen ja lakkasin sillä varpaan kynnet ennen Balin matkaa, sillä kyllähän lakatut kynnet vain kuuluvat kesään. Matkalla kuitenkin tuli mieleen, että millähän lakan poistaisi, kun ei tekisi mieli käyttää enää tavallista kynsilakanpoistoainetta... 

Mutta kotiin tultua ongelma ratkesikin aivan itsestään, kun sain Hyvinvoinnin Tavaratalolta testiin Fresh Therapies Natural Nail Polish Removerin.

Tämä luonnollinen kynsilakanpoistoaine ei sisällä ei-toivottuja aineita kuten Isopropyyliä, Alkoholia, Bentsofenonia, Asetonia eikä Etyyli- tai butyyliasetaattia. Siinä on raikas limen tuoksu ja kaikki raaka-aineet ovat biohajoavia ja vegaanisia. Hellävarainen tuote ei haurastuta kynsiä tai ärsytä nenää ja silmiä. 

Fresh Therapies kynsilakanpoistoaine

Suuria lupauksia ja hienolta kuulostaa. Mutta miten toimi käytännössä?

Hyvin! Mä olin matkan aikana varmaan kolme kertaa lisäillyt varpaisiini lakkaa, kun korjailin lohjenneita kohtia, joten poistamisessa oli hiemen enemmän hommaa kuin normaalissa parissa kerroksessa, mutta hyvin lakat silti lähtivät pois. Kynsiä piti hinkata vanulapulla ehkä hieman normaalia poistoainetta enemmän, mutta tämä saattoi tosiaan johtua monikerroksisesta lakastanikin. Ja vaikka tällä joutuisi tekemäänkin hitusen enemmän työtä kuin normipoistoainemyrkyillä, niin itse ainakin mielelläni näen sen vaivan. Ihaninta tuotteessa oli sen miellyttävän raikas tuoksu eikä ainetta voinut mitenkään verrata aikaisemmin käyttämiini kynsilakanpoistoaineisiin, joiden käytön jälkeen koko kämppä on haissut ihan hirveälle. Lisäksi lasinen pullo on kaunis ja siitä tulee mieleen enemminkin joku hajuvesipullo kuin kynsilakanpoistoaine.

luonnonkosmetiikka kynsilakanpoistoaine
 
Tämä tuote jää ehdottomasti mulle käyttöön ja voisin alkaa lakkailla kynsiäni taas vähän ahkerammin! Luonnonkosmetiikkakynsilakkaa ja tätä poistoainetta voisin kuvitella käyttäväni myös Pikku Myylle kunhan hän vähän vielä kasvaa ja kenties kiinnostuu tällaisista asioista.


*Postaus toteutettu yhteistyössä Hyvinvoinnin Tavaratalon kanssa

Ei kommentteja