Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesän 2017 bucket list

kesän bucket list

Mun reissun jälkeinen kiva kesäfiilis vähän laski, kun eilen alkoikin taas vesisade... Mutta eiköhän niitä aurinkoisiakin päiviä vielä tule. Mulla meni jotenkin koko viime kesä vähän ohi, kun Myy oli vielä niin pieni, eikä kesää voinut viettää ihan samalla tavalla kuin ennen, niin nyt on monta juttua mielessä, joita haluaisi tehdä. Niinpä ajattelin tehdä kesälle bucket list:in!

* Linnanmäki. Me oltiin viime syksynä Valokarnevaaleilla Pikku Myyn kanssa ja käytiin parissa ilmaisessa pikkulasten laitteessakin, mutta eihän se silloin vielä tajunnut mistään mitään. Balilla käytiin huvipuistossa ja Myy sai ajaa karusellissa, josta se oli ihan tohkeissaan, joten tänä kesänä se vois viihtyä Lintsilläkin. 

* Suomenlinna. Tääkin on ihan perus kesähommaa, mutta viime kesänä käytiin Suokissa vain kerran pikaisesti, joten nyt olis kiva viettää siellä joku kesäinen päivä.

* Kesäretki johonkin toiseen kaupunkiin. Olis kiva käydä Turussa, Tampereelle, Porvoossa tai Haminassa... Tai vaikka useammassakin paikassa! Jos löytää halvat Onnibussi- tai junaliput, vois käydä vaikka vain päiväretkelläkin. Jotenkin 15 tunnin lentomatkan jälkeen pari tuntia bussissa Myyn kanssa ei kauhistuta enää ollenkaan... 

* Piknik. Kaipaan myös spontaaneja piknikejä, jolloin vain pakataan eväät mukaan, kun aurinko sattuu paistamaan ja lähdetään johonkin puistoon syömään niitä.

* Uimaranta. Me ei käyty viime kesänä kertaakaan uimarannalla tai maauimalassa, joten nyt pitäis mennä! Uimisesta en tosin ole ihan varma, kun vesi voi tuntua Balin jälkeen aika jäätävältä... 

* Treffit. Unelmoin myös kesäisistä treffeistä Rion kanssa lämpimässä kesäillassa. Myy mummilaan hoitoon ja vanhemmille omaa aikaa!

* Tyttöjen ilta. Treffien lisäksi haaveilen tyttöjen illasta kavereiden kanssa... Olis ihana käydä vaikka terassilla ja höpötellä rauhassa!

* Risteily. Risteily kuuluu kesään ja haluisin kovasti käydä Tukholmassa. Tai edes Tallinnassa, sillä meidän keväinen päiväristeily sinne oli todella onnistunut. 

Hamina

omenapuu

luomu limu

Pingviini tuutti

No niin, siinähän sitä jo olikin suunnitelmaa! Ei mitään supererikoista, mutta pieniä juttuja, joilla piristää arkea. Kaikkea ei kuitenkaan tarvitse suorittamalla suorittaa, vaan haluan jättää aikaa myös rennolle oleskelulle leikkipuistossa, parvekkeella tai kaupungilla. Ja välillä on kiva olla vain kotona tekemättä mitään. 

P.S. Kuvat viime kesältä. Jösses, mitkä posket Myyllä on! Haha...

Ei kommentteja