Sisällön tarjoaa Blogger.

Canggu: lehmiä ja hipstereitä


Canggu

Kutan jälkeen me suunnattiin Cangguun, joka oli mulle (ja tietysti äitille) aivan uusi paikka. Riokin oli käynyt siellä edellisen kerran noin seitsemän vuotta sitten. Canggu on Balin nouseva suosikkipaikka, sillä se yhdistää Ubudista tutut terveyskahvilat ja joogan surffaukseen ja rantaelämään. Eli kuulostaa aika täydelliseltä!

Cangguun tultaessa tuli heti olo, että tultiin maalle. Lehmiä oli laitumilla vähän joka puolella ja aistittavissa oli sitä aitoa Balia, jota esim. Kutalla ei todellakaan enää näe. Canggu koostuu useammasta rannasta ja meidän hotelli Ecosfera oli niistä kuuluisammalla eli Echo Beachilla. Alue on kuitenkin suhteellisen pieni ja kävellenkin pääsee kulkemaan eri rannoille ja keskustaan. Skootterilla aina tietysti helpommin ja nopeammin. Meidän koko Cangussa olon ajan oli harmillisen pilvistä ja sateista sekä laskuvesi, joten ei oikein päästy viettämään kunnon rantaelämää. Kun vesi palasi, oli aallot sen verran isot, ettei ainakaan meidän kohdalla olisi pystynyt edes uimaan, mutta en ole ihan varma olisiko se jollain toisella rannalla ollut kuitenkin mahdollista vai onko Canggussa vain surffaus se juttu. 

Ecosfera

Canggun lehmät

Canggun terveysruokaa

Canggu

Canggu on varmasti tämän hetken trendikkäin paikka Balilla ja siellä oli esim. aivan erityyppisiä vaatteita myynnissä kuin muissa kaupungeissa. Omat pienet Love Anchor -markkinat olivat täynnä jumpsuitteja ja jo valmiiksi kulahtaneen näköisiä t-paitoja, joista ah niin tyylitietoiset hipsterit pitävät. Paikka on myös täynnä ihania terveysravintoloita sekä muita länkkäreille suunnattuja ruokapaikkoja ja baareja. Ja mikä parasta, ne olivat hieman halvempia kuin Ubudissa tai Kutalla! Me keskityttiinkin aika reilusti ruokapuoleen siellä olessamme, kun sää sattui olemaan niin huono. Muutamat lyhyet aurinkohetket vietettiin hotellin uima-altaalla. Mä kävin myös hotellilla joogassa, mutta se ei ollut oikein mun mieleen. Se oli kundaliinijoogaa, jota en ollut ennen kokeillut, mutta toisaalta tulipahan testattua jotakin uutta. 

Nalu Bowls

Canggu

Love Anchor


Jos mulla olis ylimääräistä rahaa, voisin sijoittaa sen Cangguun. Siellä nimittäin rakennetaan joka puolella ja alueesta on kasvamassa selvästi seuraava suuri turistikeskittymä. Sinänsä tietysti harmi, sillä mitä enemmän rakennetaan turismia varten, häviää se aito Bali ja pian tuokin paikka on samanlainen kuin mikä tahansa Teneriffa... Mutta oli miten oli, Canggu on supermielenkiintoinen paikka ja sinne pitää mennä kyllä käymään vielä uudestaankin. Jännä nimittäin nähdä mihin suuntaan se kehittyy ja miltä siellä näyttää muutaman vuoden päästä. Ja nyt pitää vain olla tyytyväinen, että pääsi näkemään sen vielä siinä vaiheessa, kun lehmät kulkivat tietä pitkin laitumelle sulassa sovussa hipstereiden kanssa.

Canggu parturi

Canggu

Old man's

Poke Poke Canggu

Poke Poke Canggu

Ja loppuun vielä 5 vinkkiä Cangguun!

1. Syö kohtuuhintaista terveellistä ruokaa! Erityisesti erilaisia kulhoja. Mun suosikki oli Poke Poke.

2. Surffaa! Tai jos et osaa, niin katsele ainakin rannalta.

3. Kävele pitkin katuja ja rantoja! Myös rattaiden kanssa pääsi kohtuu helposti kulkemaan.

4. Jooga! Näin ainakin muutaman paikan tarjoavan joogatunteja.

4. Vietä iltaelämää! Kivan oloisia illanviettopaikkoja oli useita. Mekin käytiin Rion kanssa yhtänä iltan treffeillä!


P.S. Ota seurantaan myös mun Instagram (@eathooplove) ja Facebook, jos haluat pysyä reaaliaikaisemmissa Bali-tunnelmissa mukana! 

Ei kommentteja