Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon touhuja ja matkavalmisteluja

herkkuhetki

Siis iiiik... tässä ei ole kuin vähän yli viikko meidän Balin matkan lähtöön! Tää viikko on mennyt ihan supervauhdilla kaikenlaista kivaa puuhatessa sekä matkavalmisteluja tehdessä. Maanantaina vietettiin vappupäivää aurinkoisessa säässä ja tiistaista keskiviikkoon me oltiin Pikku Myyn kanssa yökylässä kaverin luona Tuusulassa, jossa oli kaksi muutakin kaveria, joilla oli myös lapset mukana. Vauhtia siis riitti neljän taaperon kanssa, mutta kyllä mukaan mahtui yllättävän rauhallisiakin hetkiä ja oli ihana nähdä kavereita pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Ja vaikka samaa arkea ulkoiluineen, päiväunineen ja puuroineeen sielläkin elettiin, oli sitä hauska jakaa hetki muiden kanssa.

hiekkalaatikolla

hiekkalaatikolla

Muuten viikko on mennyt lähinnä listoja tehdessä, kesävaatteita sovitellessa ja kaupoissa juostessa. Ja tämä kaikki lähinnä vain päiväunien aikaan... Onneksi on kuitenkin ollut niin ihana ilma, että on voinut mennä välillä vaan ulos hengittelemään ja nauttimaan auringosta. 

kevät

Perjantaina mulla oli pitkästä aikaa äidin vapaailta ja lähdin yhteisbussikuljetuksella katsomaan Iiris -sirkusesitystä Hämeenlinnaan. Oli kiva nähdä kavereita niin katsomossa kuin lavalla ja oli taas niin tervetullutta omaa aikaa että! 

äidin omaa aikaa

Verkatehdas

Toisaalta on kyllä kiva, että on ollut kaikenlaista hauskaa tekemistä, niin aika menee nopeasti, mutta nyt loppuviikosta on alkanut jo vähän stressaamaan, kun on niin monta pikkuhommaa vielä tekemättä ennen lähtöä ja näitä asioita ei saakaan ihan samaan tahtiin hoidettua kuin ennen, kun on aina tuo pikku apuri vähän sotkemassa asioita... Ja sen vaan sanon, että miten ihmeessä noin pieni ihminen voi tarvita niin paljon tavaraa mukaan matkalle!

Palailen taas jossain vaiheessa, kun pakkailuiltani kerkeän! Piti vaan tulla nyt nopsasti moikkaamaan. Kivaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja