Sisällön tarjoaa Blogger.

Taaperon pääsiäismuna

taaperon pääsiäismuna

Pääsiäiseen liittyy monia erilaisia traditioita. Toisille siihen kuuluu pääsiäismunajahtia ja toisille munat  tuo pääsiäispupu. Meillä pääsiäiskukko on aina muninut (joo, tiedän, ei mitään logiikkaa...) suklaamunan pääsiäisaamuna tyynyn alle. Tätä, tai jotakin vastaava, perinnettä olisi kiva jatkaa omankin lapsen kanssa. Tänä pääsiäisenä Pikku Myy on vielä liian pieni syömään suklaamunia, mutta pieni pääsiäisyllätys sitäkin odottaa huomenna... 

Löysin muutama päivä sitten lähikaupasta (sopivasti puoleen hintaan)  avattavan metallisen munan ja ajattelin laittaa sen huomenna Myyn tyynyn alle. Sisään laitan ruisnaksuja (omenan- ja mustikanmakuisia) sekä pari vauvojen keksiä, joita saatiin mun äidiltä. Voi olla, ettei Myy vielä ymmärrä koko juttua, mutta munan voi sitten säästää seuraavia pääsiäisiä varten. Sillä jos mä saisin päättää, ei Myy söisi suklaamunia vielä moneen pääsiäiseen... Mutta voihan munan sisälle laittaa myöhemmin joitain muitakin ikään sopivia herkkuja tai pikku tavaroita.

taaperon pääsiäismuna

taaperon keksi

pääsiäinen

Tästä siis viime hetken vinkki vauvan tai taaperon pääsiäisyllätykseen, jos kotoa sattuu löytymään avattava pääsiäismuna (pahvinenkin varmasti käy)!

2 kommenttia

  1. Kyllä meidän 1v söi jo suklaamunan :) Ei se nyt niin vakavaa tämä elämä ole ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olekaan ja jokainen tekee tyylillään! 😊 Me koitetaan välttää turhaa sokeria niin kauan kuin mahdollista, sillä sitä ei mihinkään tarvitse eikä lapsi sitä vielä osaa itse mitenkään kaivata.

      Poista