Sisällön tarjoaa Blogger.

Ensimmäinen yökyläily

ensimmäinen yökyläily

Iik... nyt on jännää! Meillä on tänään edessä Pikku Myyn ensimmäinen yökyläily mummin luo! Ja äitiä jännittää aika kovasti... Vaikka samalla kyllä niiiin odotan, jos saisin nukuttua koko yön putkeen. Me ollaan menossa Rion kanssa syömään ja leffaan. Nyt tulee siis meidän toiset kahdenkeskiset treffit sitten Myyn syntymän jäkeen... ai kauhee! Myyn yökyläillessä vois tietysti lähtä vaikka pidemmänkin kaavan kautta juhlimaan, mutta nyt mä odotan vaan enemmän niitä kunnon yöunia... 

Facebookin äiti-ryhmissä oon lueskellut muutaman kerran aiheesta milloin lapsen voi jättää ensimmäisen kerran yöksi hoitoon. Toiset ovat jättäneet jo pari kuukautisen vauvan hoitoon ja toiset eivät ole olleet yökylässä kuin ehkä kouluun mennessä. Eli tilanteet voivat olla niin erilaisia ja jokainen tehkööt päätöksen itse milloin yökyläilyyn ollaan valmiita. Meillä yökyläilyä on rajoittanut oikeastaan vain imetys, joka edelleen jatkuu useita kertoja yössä. Saa siis nähdä miten Myy pärjää, kun tissi ei olekaan paikalla... Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa, jossa alan itse olla niin väsynyt, että yöhärdelliin pitää saada jotain muutosta. Ja nyt Myy on jo niin iso, ettei se tarvitse maitoa yöllä enää nälkäänsä, vaan siitä on tullut vain tapa. Se kuitenkin tykkää mummistaan ja on siellä usein hoidossa, joten toivotaan, että kaikki menee hyvin!

Nytpä en muuta kerkeäkään kirjoittelemaan, oli vaan pakko tulla pikaisesti kertomaan tästä jännittävästä tilanteesta! Katsotaan vaan tuleeko suunnitelma toteutumaan, vai haenko vauvani takaisin kotiin leffan jälkeen... hehe. 

Milloin muilla ollaan oltu yökylässä ensimmäistä kertaa?

Muutakin kivaa on tiedossa viikonloppuna, sillä huomenna on Kaksplussan järjestämät Muksutreffit. Kivaa! Siellä nähdään kanssabloggaajat!

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja