Sisällön tarjoaa Blogger.

Parhaat hetket

viikon parhaat hetket

Kulunut viikko oli täynnä pieniä ihania asioita ja sunnuntain kunniaksi tulee pieni kooste niistä.

Maanantai

Lähdettiin Pikku Myyn kanssa käymään verotoimistossa, mutta matkasta tulikin useamman tunnin retki keskustaan kauppoja kiertelemään. On hauskaa, kun Myystä alkaa olla jo tavallaan seuraa itselle ja kummastakin on kiva viettää tällaisia tyttöjen shoppailuhetkiä. Mutta kivaa on myös silloin, kun Myy nukahtaa rattaisiin ja saa itse kierrellä ihan rauhassa. Myy onkin vähän yllättäen alkanut vetelemään toisinaan tässä viime aikoina melkein kolmen tunnin päiväunia (joita ei olekaan näkynyt sitten ensimmäisen parin elinkuukauden jälkeen...) ja maanantainakin mä kerkesin kiertelemään kauppoja, menmään kotiin ja syömään ihan rauhassa ennen kuin se heräs. Tällaisten unien jälkeen on itselläkin ihan uudesti syntynyt olo ja jaksaa aivan erilailla taas touhuta lapsen kanssa, kuin normaalien tunnin päikkäreitten jälkeen, jonka aikana kerkeää yleensä just syömään muttei oikein muuta. 


kauppatakki

Tiistai

Tiistaina meillä oli treeniseurana kaveri ja kaverin lapsi. Muuten oli kivat treenit, mutta Myy oppi kiipeämään paksun patjan päälle, jota käytetään ilma-akrobatiavälineiden alla ja tuli pyörimään  aivan mun alle, eikä silloin treenistä tietysti tule mitään, sillä edes mä en oo niin hullu, että treenaisin temppuja lapsen ollessa aivan alapuolella. Loppuikohan meidän yhteiset ilmatreenit sitten siihen...

Keskiviikko

Keskviikkona me saatiin vieraaksi eräs toinen kaveri ja hänen lapsi. Tää oli erityisen kivaa, sillä heitä ei tule kovin usein nähtyä. Lapsilla meni leikit tosi kivasti ja me syötiin kaikki banaanipannaria. 

banaanipannari

Torstai

Torstaina tuli postissa aivan unelmapaketti eli FB-kirppikseltä ostamani Minna Parikan Bynnyt! Oon unelmoinut näistä kengistä siitä lähtien, kun Myy sai omat puputossut (oltuaan Minna Parikan mallina), mutta ajattelin, etten niitä koskaan tule saamaan, kun en raaski niitä ostaa. Mutta... niin vain kohtalo toi ne mun eteen kirppiksellä ihan siistikuntoisina ja ihan kohtalaiseen hintaan, joten mäkin sain omat pupu-kengät! Oi että, tätä materialismionnea! Tulispa jo kevät... 

Minna Parikka bunny
   
Lauantai

Lauantai meni esiintyessä Flamingossa. Tää oli tän vuoden eka keikka ja oli kiva päästä taas esiintymään. Mä tein vanteita sekä vähän maailman matalinta kangasta. Päivä oli pitkä, mutta hauskaa oli!

 
Sunnuntai

Tänään olin vähän väsynyt eilisestä keikkapäivästä, mutta päätin kuitenkin lähteä käymään Joogafestivalilla ennen töitä. Ja onneksi lähdin, sillä oli kyllä ihanaa ja inspiroivaa omaa aikaa! En valitettavasti kerennyt yhdellekään tunnille, mutta ostin kirjan, josta tuli vain tunne, että se pitää ostaa, törmäsin muutamaan tuttuun, söin hyvää nyhtisruokaa ja löysin kivat kesähousut alerekistä. Festareilta kävelin lumisateessa töihin, mutta hymyssä suin!

Joogafestival
 
Nyt taas jaksaa jatkaa seuraavan viikon koitoksiin.  Toivottavasti teilläkin oli kiva viikko! 

Ei kommentteja