Sisällön tarjoaa Blogger.

Kurkistus uuteen Ipanaiseen!

Ipanainen

Mä pääsin eilen tutustumassa uuteen liiketilaan muuttaneeseen Ipanaiseen. Ipanainen on ehkä mun lempilastentarvikeliike ja -kirppis ja siellä tulee vierailtua melkoisen useasti. Ipanaisessa mua miellyttää mukava tunnelma, kivat lastenvaatteet kunnolliseen kirppishintaan sekä avulias ja asiantunteva henkilökunta. Kivaa on ollut myös se, että rattaat on saanut ottaa sisälle, joka tosin on aiheuttanut usein sen, että välillä pieni kauppa on ollut aivan tukossa ja pois pääsyäkin on saanut odotella jonkin aikaa. Joten uusi avara liiketila on aivan uskomattoman mahtava ja tervetullut juttu tälle sympaattiselle myymälälle! 

Uusi Ipanainen aukeaa tänään 1.3.2017 osoitteessa Siltasaarenkatu 2 (entisen Subwayn tila) ja kehoitankin kaikkia lapsiperheellisiä ehdottomasti vierailemaan siellä! Liikkeessä toimii siis täydenpalvelun kirpputori, jossa myyjän ei tarvitse muuta kuin tuoda vaatteet kasseissa paikalle ja asiantunteva henkilökunta hinnoittelee ne. Näin myyjä välttyy hinnoittelun vaivalta eikä hintoihin tule lisättyä mitään tunnelisää tms. Mutta tästä vielä myöhemmin lisää, sillä mä oon itsekin viemässä Myyn vanhoja vaatteita ja vauvakamaa myyntiin piakkoin! Lisäksi myynnissä on kaikenlaista lapsiperheessa tarvittavaa tavaraa liittyen mm. ruokailuun sekä kantamiseen. Ipanaisesta löytyykin erityisen hyvää tietämystä kantamisesta ja siellä osataan neuvoa kantoreppujen ja -liinojen kanssa. Meidänkin Tula on ostettu sieltä ja sain siihen erittäin hyvää opastusta sitä hankkiessani. Ipanaisesta voi myös vuokrata kantovälineitä.


Ipanainsen säännöt

Ipanainen

Uudessa Ipanaisessa parasta on tietysti tila eikä siellä tarvitse enää törmäillä toisiinsa rattaiden kanssa. Tilaa on hyvin myyntihyllyille ja kirppispuolikin on kasvanut entisestä melkoisesti. Kirppiksellä näytti myös olevan aika paljon entistä reilummin isompien lasten kokoja, kun vanhassa paikassa pääpaino oli selkeästi ihan vauvojen vaatteilla. Myös kantamiseen on oma opastustilansa, jossa mahtuu hyvin kokeilemaan reppuja ja liinoja. Lisäksi liikkeessä on erillinen kurssitila, jossa järjestetään vaihtuvaa ohjelmaa.

Ipanaisen kirppis

kantoliinat

kantaminen

Lisäksi Ipanaisesta löytyy asiakkaille keittiö ja hengailualue, jossa saa keittää kahvia tai teetä ja lämmittää vaikka omia eväitä. Tämä on aivan mahtava juttu, sillä pienen lapsen kanssa liikkuessa välillä sitä vain pitää pysähtyä evästauolle eikä ihan joka paikasta löydy tilaa, missä sen voisi tehdä mukavasti! Lapsia on huomioitu myös ihastuttavalla leikkipaikalla, jonne pienet voivat jäädä puuhastelmaan vanhempien shoppaillessa. Asiakkaiden käyttöön on myös kaksi vessaa, jotka nekin ovat liikkeen tyyliin todella söpöjä! Liikkeeseen on tullut myös paljon uusia lapsiperheen arkea helpottavia tuotteita ja hyllyt ovat täynnä kaikenlaista söpöä ja hyödyllistä.

Ipanainen

leikkitila

puulelut


Joten nähdään Ipanaisessa! Me ainakin tullaan käymään siellä vielä entistäkin enemmän, niin viihtyisältä siellä näytti. Ja vaikka tilaa on tullut rutkasti lisää, on liikkeessä onnistuttu mielestäni säilyttämään silti se ihana kotoisa tunnelma, joka oli vanhassakin pikkupuodissa. 

Ja jos et pääse Helsingin myymälässä vierailemaan, pääsee tuotteita ostamaan myös nettisivuilta www.ipanainen.fi. 

Onnea ja menestystä uudelle Ipanaiselle!

2 kommenttia

  1. Huh, mä pääsin eilen sitten kans käymään täällä :) Oli kyllä jokaisen ylistyssanan arvoinen. Soitinkin käynnin jälkeen miehelleni, että tulin tuosta ihan niin hyvälle tuulelle, että oon hyvällä tuulella ainkain 45 minuuttia! (terveisin, raskaushormonihirviö, haha)

    Ihana tää sun postaus ja kauniit kuvat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos.,😊 Kiva, että pääsit kuitenkin seuraavana päivänä käymään ! Ipanainen on kyllä jokaisen ylistyssanan ansainnut ja hauskaa, että se sai sutkin hyvälle tuulelle! 😃

    VastaaPoista