Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon parhaat!

viikon parhaat

Moikka! Mä ajattelin piiiiitkästä aikaa tehdä sunnuntain kuulumispostauksen! Nää sunnuntaihöpinät on vähän jäänyt sen takia, kun olen yrittänyt panostaa enemmän blogin kuvien laatuun ja kuulumispostauksissa on yleensä ollut vaan kännykällä otettuja kuvia... Mutta itse tykkään kuitenkin lukea blogeista myös niitä rennompia postauksia, joten ajattelin nyt tehdä myös sellaisen. Mulla on muutenkin ollut tässä ehkä hieman kuiva kausi blogin suhteen ja mitä harvemmin kirjoittelee, sen kovemmaksi paineet itsellä kasvaa postata jotakin tosi järkevää. Joten nyt rikon paineet kirjoittamalla vaan jotain liirum laarumia! Hehe... 

Tää viikko oli ihan tavallinen, mutta se oli jostain syystä täynnä erityisen ihania juttuja, jotka sai taas muistamaan kuinka tärkeitä ne arjen pienet hetket ovat ja kuinka niistä pienistä palasista se onnellinen elämä itse asiassa koostuu.

Tämän viikon parhaita juttuja olivat:

 • Raakakakut! Mä päätin, että jos en tammikuussa syö mitään muita sokeriherkkuja, niin voin kerran viikossa syödä raakakkkua. Ja hyvin on tähän mennessä mennyt, sillä tällä viikolla söin jo vuoden kolmannet kakut! Itse asiassa söin kakkua sekä maanantaina, että perjantaina, koska unohdin viime viikolla ostaa sitä ja söinkin sen sitten maanantaina... Ja koska raakakakkupalat on aina niin pieniä, saa niitä tietysti syödä kaksi kerralla! 

 • Hyvä treeni, parempi mieli. Olin viime viikonloppuna vähän kipeenä, mutta se menikin onneksi nopeasti ohi ja pääsin tiistaina jo treenaamaan. Riolla oli vapaata ja pääsin pitkästä aikaa treenaamaan ilman Pikku Myytä. Oli niin kivaa! Tällä viikolla oli myös kivoja hetkiä töissä ja hyvä meininki.

 • Mahtava nyhtisresepti. Oon tyytyväinen, kun oon pysynyt uuden vuoden lupauksessani myös tehdä enemmän kunnon ruokaa kotona. Tällä viikolla tein ruokaa mm. nyhtökaurasta, jonka reseptin keksin omasta päästä ja yllätyin kuinka hyvää siitä tuli!

nyhtökaura


Greenstreet raakakakut

 • Kaikkien aikojen paras torstai! Torstai oli aivan huippupäivä, joka alkoi melkein viiden tunnin kirppiskierroksella kaverin kanssa, jonka aikana saatiin hyvin vaihdettua kuulumiset, ja tehtiin hyviä löytöjä. Käytiin myös lounaalla ja söin sushia. Myy oli aivan supernätisti koko reissun ajan ja nukkui pitkät päiväunet rattaissa. Ja kun mentiin kotiin, olin aivan äimän käkenä, sillä Rio oli sillä aikaa pyytämättä siivonnut koko kämpän, jota se ei todellakaan koskaan tee! Oli oikein vienyt matot ulos ja pessyt lattiatkin. Huh! Mä aina valitan Riolle, kun se ei nykyään oikein osallistu mihinkään kotitöihin, niin voitte uskoa, että olin aivan äimänä tästä... Sitten lähdin töihin ja sillä aikaa Myy oli ottanut ensimmäiset askeleensa! Sitä ei oo oikein toi käveleminen kiinnostanut, kun se pääsee niin kovaa konttaamaalla ja viime aikoina se on liikkunut myös polviseisonnassa kävellen. Rio oli kuitenkin soittanut sille niin hyvää diskomusaa, että sen oli pitänyt nousta oikein pystyyn ottamaan jalalla koreasti. Ja niin se tepsutteli muutamia askelia, kun tulin kotiin ja hytkytteli musiikin tahtiin muuvseja, jotka se kuulemma on perinyt äidiltään. Joten huh heijaa, mikä torstai!

kirppislöydöt vauvalle

Minna Parikka baby bunny

 • Pienen pieni vauva. Perjantaina käytiin katsomassa kavereiden alle kuukauden ikäistä vauvaa, joka oli niin pieni ja niin suloinen! Oli kyllä vaikea uskoa, että meidänkin jötkäle on joskus ollut niin pikkiriikkinen...

 • Leppoisa lauantai. Lauantaina Rion ollessa töissä, me vietettiin Myyn kanssa tyttöjen aikaa ja käveltiin ihanassa auringossa Itikseen ja käytiin smoothieilla. Illalla vietettiin perheaikaa sohvalla ja katsottiin Putousta. 

 • Bali kuume kasvaa... Vaikka Balin reissuun on vielä jonkin verran aikaa, on valmistautuminen jo alkanut. Listoja tarvittavista hankinnoista on tehty, matkarattaita vertailtu, kesävaatteita Myylle katseltu, yksi hotelli jo varattu jne. Ja Rion perhe jo kovasti odottaa meitä. Vaikka itse matka on tietysti se paras osa, tykkään vähän myös tästä odottamisesta ja valmistautumisesta. Tavallista arkea jaksaa niin paljon paremmin, kun tietää, että edessä jo jotain erityisen kivaa, jota odottaa. 

Arnold's smoothie

Sellaista. Tavallista, mutta niin ihanaa, arkea! Tällä hetkellä oon vaan tosi onnellinen ja kiitollinen kaikesta mitä mun elämässä on. Ja vaikka nyt mennäänkin vasta tammikuussa, niin mulla alkaa pikku hiljaa olemaan jo vähän kevätfiilis... 

Toivottavasti teilläkin oli kiva viikko!

2 kommenttia

 1. Ihana kuuloinen viikko teillä ja Hei pikku neidille kovasti onnea ekoista askeleista,ne on aina isoja juttuja♡♡

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olihan se hienoa nähdä toisen ensimmäiset haparoivat askeleet... <3 Mutta harmi, ettei niitä oo kauheesti tullut enää sen jälkeen!

  VastaaPoista