Sisällön tarjoaa Blogger.

Kiireisen viikon parhaat palat


Otetaas pitkästä aikaa kuulumis-postaus! Viime päivät on olleet niin kiireisiä, ettei blogille ole jäänyt ollenkaan aikaa, mutta päivitetään nyt vähän mitä täällä on puuhailtu. 

Viime viikolla tapahtui monenlaista ja tässä parhaat palat:

Maanantaina Pikku Myylle tuli täyteen 9kk, joka on tietysti hieno juttu! Virstanpylväskorttikuvien ottaminen tosin menee kerta kerralta vaikeammaksi, kun ei tuo malttaisi pysyä ollenkaan paikallaan...

9kk

Alkuviikko meni treeneissä valmistautuen viikonlopun esityksiin. Aina Myyn kanssa treeneissä ei kuitenkaan ole ihan helppoa... Joskus alkaa itku, kun on just ite kiivennyt ylös ja kerran se tajus kiivetä tollaselle matalammalle patjalle ja siinä jäi kyllä temput kesken, kun en mäkään nyt niin hullu ole, että tekisin mitään kangastiputuksia lapsi alapuolella. 


Lumen tulo oli mun mielestä aika kiva juttu, sillä tuohan se paljon valoa ja näyttää niin paljon kauniimmalta kuin vetinen harmaus. Meille vaan meinas tulla pulkkaongelma, kun kierrettiin Itiksessä kaupat ympäri eikä meinattu löytää niitä mistään, kun ne oli joka paikasta loppu. Yritin katella myös nettikirppiksiltä, mutta nekin meni koko ajan mun nenän edestä... Onneksi tajusin kuitenkin lopulta käydä Fidassa, josta meille löytyikin vauvapulkka hintaan 5,50e. Jee! Ja ai että siinä olikin kiva istuskella ja katsella lumisia maisemia. Saa vaan nähdä kuinka kauan tätä iloa kestää... 


Viikonloppuna oli sitten ne keikat ja oli tosi hauskaa. Esitykset meni hyvin ja oli niin kiva fiilis esiintyä! Vähän vaan oli huono äiti -olo, kun olin kolmena päivänä peräkkäin pois, kun pe ja la oli esitykset ja su vielä opetus. Mutta eipä Myyllä mikään hätä ollut ja sillä taisi itse asiassa olla aika hauskaa isin ja mummin kanssa.


Ja sunnuntaina oli vielä tietysti isänpäivä, jota Rio sai juhlistaa ensimmäisen kerran. Ihana olis ollut viettää perheaikaa, mutta päivä meni molemmilla töissä. Onneksi tänään kerettiin olla vähän yhdessäkin ja käytiin jopa ulkona syömässä. Mun Riolle tekemän isänpäivävideon voi nähdä täällä.


Takana on siis erittäin kiva, mutta hektinen viikko! Nyt onneksi on vähän rauhallisempaa tiedossa ja kerkeää panostaa vähän peremmin mm. kodinhoitoon sekä blogiin.

Kivaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja