Sisällön tarjoaa Blogger.

Viimeaikaisia kirppislöytöjä

kirppislöydöt

Tää kirppismuija on taas käynyt vähän shoppailemassa, sillä vaikka Pikky Myy kasvaa aika hitaasti, tekee se sitä kuitenkin varmasti. Tuntuu, että joitain vaatteita ollaan käytetty jo ikuisuus, kun jotkut 62cm vaatteet mahtuu vieläkin sille. Pääasiassa käytössä on kuitenkin 68cm ja nyt hankinnassa on 72cm vaatetta ja sitä isompaa.

Tässä siis muutamia viimeaikoina löytyneitä ostoksia:
 
kirppislöydöt

Vekarakirppikseltä löytyi söpö jääkarhu- ja pingviinibody (1e), pingviinimekko (1e) ja huppari ja housut -setti (7e). Tuollaisia housuja ei oltais välttämättä tarvittu, mutta ne nyt tuli hupparin mukana. Tosi siistikuntoinen neuletakki löytyi Myllypuron MLL-kirppistapahtumasta (muistaakseni 2e). 

lastenvaate kirppislöydöt

Pupuhousut löytyi myös Vekarakirppikseltä (1e) ja vaikka ne on isot vielä varmaan aika kauan, niin lähtipä kuitenkin mukaan, kun olivat söpöt ja halvat. Röyhelöpyllyfarkut on Kallio Kierrättää Lastenvaatteet ja -tarvikkeet -FB-ryhmästä (2e). Harmaat housut (ehkä noin 2e) sekä valkoinen t-paitabody (0,80e) on Ipanaiselta

Burberry mekko

Pinkki Burberry-mekko löytyi myös sieltä MLL-kirppistapahtumasta ja oli pakko ostaa, kun se oli vain 2e, vaikkakin on vielä liian iso. Huvittaa välillä, kun Myyllä on joitain paljon hienompia merkkijuttuja, kuin mun omasta vaatekaapista löytyy! 

Racoon toppatakki

Tää Racoonin yli-ihana toppatakki (18e) on Vekarakirppikseltä ja oon niin iloinen kun tää tuli vastaan näin hyvään hintaan, sillä oon ihastellut tällaisia pitkään. Mutta saapa nähdä tuleeko tää koskaan olemaan sopivan kokoinen oikeaan vuodenaikaan... Voi nimittäin olla, että lopputalvesta se on vielä liian iso ja seuraavana talvena jo liian pieni! Mutta toivotaan, että se jossain vaiheessa sopis. Fredriksonin söppänä nalle-hattu on Ipanaiselta (3e). 

Amasonas koala keinu

Amazonas Koala riippumatto
 
Viime perjantaina mä bongasin Kallion lastentarvike FB-ryhmästä Amazonas Koala -vauvan riippukeinun. Olin katsellut tuollaista jo silloin kun Myy oli ihan pieni, mutta nyt se tuli niin halvalla (10e) vastaan, että oli pakko hakea se testiin, vaikkei sille kovin kauaa käyttöä enää tulisikaan. Myyn nukuttaminen on ollut jo pitkään aika hankalaa ja se nukahtaa lähes ainoastaan kantoreppuun, joten elättelin toiveita, että sen sais vaikka joskus keinuteltua tuohon päiväunille. Ja kyllä se siinä tykkää ollakin, muttei se mitään sinne nukahda. Kivaa on siihen asti kunnes se tajuaa, että tässä olis tarkoitus nukkua ja sitten tulee itku... Mutta testaillaan vielä! Tai laitetaan kiertoon.

Kivaa viikon alkua!

Ei kommentteja