Sisällön tarjoaa Blogger.

Vauvasirkusta kotona! Ensimmäinen temppuvideo: rapukävely

vauvasirkus video

Moikka! 

Mä ajattelin alkaa jakamaan videoita, joissa näytän muutamia yksinkertaisia vauvasirkusliikkeitä, joita voi helposti koittaa kotona. Nää on ainakin meillä ihan hittejä ja naurattaa lähes joka kerta. Osa liikkeistä sopii tehtäväksi myös vähän isompienkin lasten kanssa, joten kannattaa katsoa, vaikkei ihan vauvaa kotoota löytyisikään. 

Ensimmäisessä vauvasirkusvideossa liikkeenä on rapukävely, joka sopii hyvin tehtäväksi vauvan kanssa, joka ei vielä osaa kävellä. Vauvan on hyvä olla kuitenkin vähintään kolmen kuukauden ikäinen ja pystyä kannattelmaan hyvin päätäänsä sekä olla jonkin verran jäntevä. Rapukävely on hyvää treeniä myös aikuisen ojentajille ja keskivartalolle, mutta jos synnytyksestä palautuminen on vielä kovin kesken, ei kannata ehkä kovin pitkiä matkoja kerralla rapuilla. 

Ja tässäpä se video nyt on:Koitan tehdä uuden videon noin viikon välein niin kauan kuin kivoja temppuja riittää. Nää ei ole siis mun itse keksimiä liikkeitä, mutta voihan olla, että joskus keksitään Pikku Myyn kanssa ihan itsekin joku temppu. Niin, ja näissä editointihommissahan mä oon edelleen aika käsi eikä videot varmaan missään vaiheessa tuu laadulla loistamaan, mutta ei kai sitä kehity muuta kuin tekemällä.

Ja jos testaatte näitä, niin tulkaa ihmeessä kertomaan, että oliko hauskoja!  Kivoja temppuiluhetkiä!

2 kommenttia

  1. Hauskan näköistä touhua! Taisi Myykin tykätä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se tykkää kyllä kovasti! Videolle tuli nyt itse asiassa harvinaisen vähän naurua, kun sitä alkoi jo väsyttää, kun piti kuvata useampi kerta. 😊

      Poista