Sisällön tarjoaa Blogger.

DIY taulu nimiäismekosta

taulu nimiäismekko
Mä sain jo aika kauan aikaa sitten idean, että haluan laittaa Pikku Myyn nimiäisjuhlamekon tauluksi seinälle, mutta kehyksien ostamisessa vain meni hetki aikaa. Viime viikonloppuna me käytiin äitin kanssa Ikeassa ja sieltä löytyneeseen kehykseen mä sain vihdoin toteutettua visioni.

Kehys oli juuri täydellisen kokoinen ja siinä oli sopivasti tilaa lasin välissä mekolle ja asusteille eikä hintakaan (12,90e) ei ollut paha. Kotona laitoin taulun pohjaksi vaaleanpunaista lahjapaperia ja rullasin teipinpaloja, joilla teippailin mekon pohjaan kiinni. Lopuksi leikkelin vielä värikkäistä papereista koristeeksi lippuviirin. Ja lopputulos oli mun mielesta aika kiva!

taulu nimiäismekosta

lastenhuoneen sisustus

taulu nimiäismekosta

Saa tosin nähdä kuinka kauan teipit pysyy paikoillaan vai alkaako mekko jossain vaiheessa repsottaa... Mutta ajattelin, että jos teipit ei pysy, vaihdan pohjaksi kankaan ja koitan laittaa mekon nuppineuloilla kiinni. Samalla ideallahan voisi vaihtoehtoisesti laittaa esille myös vauvan sairaalasta kotiintulovaatteet. 

Mitäs tykkäätte? Ja onko muut taiteillet nimiäis- tai ristiäismekoista tauluja?

 P.S. Ota seurantaan myös Eat Hoop Loven Facebook-sivu sekä Instagram  (eathooplove)!

4 kommenttia

 1. Ihana idea! Tuo oliskin kiva toteuttaa just kotiutumis vaatteista♡

  VastaaPoista
 2. Ihana idea! Tuo oliskin kiva toteuttaa just kotiutumis vaatteista♡

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis! Myös meillä on samalla ajatuksella tytön nimiäismekko kehyksissä, pojan vaatteet vielä odottelevat (nimiäisitähän ei olekaan aikaa kun kohta kolme vuotta..). Tuo lahjapaperi taustalle olisikin hyvä ajatus, tytön mekon takana vain valkoinen pahvi ja se tuntuu jo omaan silmään hiukan "tylsältä". Pitääpä lähteä siis paperiostoksille :) !

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana! :) pitää laittaa idea korvan taakse, jos vaikka joskus vielä tulisi tarvetta!

  VastaaPoista