Sisällön tarjoaa Blogger.

Viimeaikaisia kirppislöytöjä

Vauvan kirppislöydöt
Tää kirppisluuhaaja on taas löytänyt muutamia juttuja Pikku Myylle. Kaikki löytyi mun lempilastenkirppikseltä eli Ipanaiselta, mutta parilla eri keralla.

Yläkuvassa on ihan ihan supersöpöt ruusuiset H&M:n talvikengät, jotka oli pakko viedä kotiin, kun hintakin oli vaan 3e.  Tosi siistikuntoinen neuletakki maksoi pari euroa ja Myyn ensimmäiset farkut taisi maksaa euron kieppeillä.

Kirppislöytöjä

Pop:in lyhytlahkeinen haalari on mennyt yöpukuna näin kesällä, kun on niin lämmin ja Lindexin jumppis odottelee vähän viileäpiä kelejä. Molemmat taisi olla parisen euroa.

kirppislöydöt vauvalle

Lindexin pupu-setti lähti mukaan oikeastaan suloisen hatun vuoksi ja pupu-yöpuku näytii siltä, ettei sitä ole pahemmin käytetty. Talvinen Muumi-yökkäri oli myös hyvässä kunnossa ja odottelee ilmojen viilenemistä ja Myyn kasvamista. Nämäkään ei montaa euroa maksaneet.

kirppislöydöt

Mun pitää itse asiassa varmaan huomennakin käydä Ipanaisella, kun siellä on tällä viikolla kampanja, että sinne voi viedä käytettyjä Tula-kantorepun vauvatukia ja vastineeksi saa 15e lahjakortin liikkeeseen. Myy ei ole tukea enää vähään aikaan tarvinnut, joten voidaan siitä kyllä hyvin jo luopua. Ja enköhän mä keksi sille lahjakortillekin jotain käyttöä, hehe...

Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia