Sisällön tarjoaa Blogger.

Puoli vuotta!


6kk vauvaTänään Pikku Myy on puoli vuotias! Ihan uskomatonta... Toisaalta tuntuu, että vastahan me eilen tuotiin se pieni käärö sairaalasta ja toisaalta taas, että ainahan tuo on kuulunut meidän perheeseen. Mutta niin vaan siitä pienestä tuhisevasta mytystä on kasvanut reipas, iloinen, utelias ja kovaääninen pieni tyttö. Kehitys on ollut niin vauhdikasta, että äiti ja isä ei meinaa koko ajan edes perässä pysyä...

Nyt tämä puolivuotias ihanuus osaa jo ryömiä, kontata ja istua (mutta ei ihan mennä itse istumaan tai siinä pois). Myös karhuasento, punnerrusasento ja polviseisonta toisella kädellä tukea kiinnipitäen onnistuu. Myy on aina viihtynyt mielellään pystyasennossa ja tykännyt seistä sylissä, mutta nyt jalat suorana jökötys on muuttunut pieneen tepsutteluun ja tanssimiseen. Seisomaankin kovasti tekis mieli mousta ihan itse.

puolivuotias

Myyn lempijuttuja tällä hetkellä on johtojen, Play Stationin ja isin lattialla olevan riisipussin tutkiminen, äitiä karkuun konttaaminen sekä kaiken mahdollisen maistelememinen. Erityisesti vessan kynnystä, muovipusseja ja rattaita tekisi mieli vähän nuoleskella. Myös kylpeminen ja veden loiskuttaminen on erittäin hauskaa. Leikkimatto on jo aika nähty ja selällään makaaminen ihan tylsää. Myös sitteri on ihan last season ja uusi hauska juttu on sunnuntaina saatu syöttötuoli. Syöminen on myös kivaa ja herkkua on erityisesti päärynä, kukkakaali ja kaurapuuro.

puolivuotias vauva

Myyllä on erittäin kova ääni ja sekä nauru että itku tulee niin, että kaikki vähän kauempanakin olevat varmasti kuulevat. Nauru tulee helposti, kun isi vähän leikittää tai äiti heittää ilmaan. Yleisesti hymy on herkässä ja muut ihmiset kiinnostaa, mutta nyt on tosiaan ollut vähän vaikeampi vaihe, jolloin myös usein itkettää ja mikään muu ei meinaa kelvata kuin äidin syli.

baby milestonecards

Myyllä on neuvola vasta viikon päästä, mutta me punnittiin se Rion työpaikalla, jossa se näytti olevan reilun 7kg ja pituutta on varmasti alle 68cm, sillä sen kokoiset vaatteet on vielä vähän reiluhkoja. Hampaita ei vielä ole, mutta hiukset on alkaneet vähän kasvamaan.Onhan se aika ihana tyttö! Ainakin kun se nukkuu, hehe...

Ei kommentteja