Sisällön tarjoaa Blogger.

Little Copenhagen -vähän parempi lastenvaatekirppis

Little Copenhagen
Me käytiin tällä viikolla kaverin kanssa Little Copenhagen -lastenvaateliikkeessä, jossa on myös lasten oma second hand puoli. Vaikka olin kuullutkin liikkeestä aikaisemmin, en ollut ennen tullut käyneeksi siellä. Vähän aikaa me pyörittiinkin Töölössä kauppaa etsin, kunnes tajuttiin, että se olikin muuttanut uuteen ositteeseen! Uusi liike oli onneksi lähellä entistä osoitetta ja pian löydettiinkin se Töölönkatu 8:sta.

Uuteen tilaan Little Copenhagen oli kuulemma muuttanut viime viikolla ja uusi kivijalkaliike näytti jo ulospäin hyvin kutsuvalta, sillä ulkona oli pari rekkiä kirppisvaatteita ja ikkunoissa oli kaikenlaisia söpöyksia esillä. Liikkeeseen oli pari rappusta, mutta myyjä tuli heti avuliaasti nostamaan rattaita sisään.

Sisältä aukesi aivan ihana, valoisa ja avara tila, jossa oli hyllytolkulla kauniita lastenvaatteita. Liikkeessä myydään merkkilastenvaatteita kaiken ikäisille ja bongasin hyllyistä ainakin Mini Rodinin syksyn uutuuksia, aivan suloisia pikkukenkiä sekä aika paljon ulkoiluvaatteita. Myynnissä on myös muutamia sisustustuotteita ja lastentarvikkeita. Kauppa oli todella paljon isompi kuin osasin odottaa ja siellä riittikin ihasteltavaa.

Little Copenhagen

Little Copenhagen lastenvaateliike

lastenvaateliike Helsinki
Liikkeessä oli useampi hyllyllinen -50% tuotteita, joista kannattaa käydä katselemassa vaikka vauvalahjoja, jos sellaisille on tarvetta.

Little Copenhagen
Tämän hyllyn sirkusastiat olivat kyllä niin söpöjä, että jäivät vähän mieltä kaihertamaan...

Kaupassa oli myös paljon tilaa second hand -tuotteille. Isommille lapsille oli oikein iso huone täynnä vaatteita ja vauvoillekin aika paljon vähän pienemmässä tilassa. Ja ainakin vauvan vaatteet oli jaoteltu selkeästi kokojen mukaan ja vieläpä niin, että ylemmillä rekeillä oli tyttömäisiä vaatteita ja alemmilla poikamaisia. Kirppisvaatteissa oli paljon hyväkuntoisia merkkivaatteita sekä ns. tavallisia merkkejä ja hinnat olivat oikein kohtuullisia. Myös käytettyjä kenkiä oli yllättävän paljon tarjolla.

Itse löysin Pikku Myylle neulehousut ja yhden bodyn ja kaveri löysi käytetyn Ergo Baby -kantorepun hyvään hintaan lastentarvikkeiden joukosta.

Little Copenhagen lastenkirpputori

Little Copenhagen lastenvaatekirpputori

Liike oli juuri sellainen, josta ei olisi malttanut lähteä ollenkaan pois. Pikku Myy oli kuitenkin vähän toista mieltä ja se alkoi jossain vaiheessa osoittaa kyllästymistään melko äänekkäästi... Mutta tänne tulee mentyä varmasti vielä uudestaankin! Ja poispäin lähtiessä todettiin, että sinne kävelee keskustasta kyllä todella nopeasti.

Suositukset siis multa tälle vähän paremmalle lastenvaatekirppikselle! Kannattaa ehdottomasti käydä, jos haluaa laadukkaita lastenvaatteita joko uutena tai käytettynä. 


P.S. Sori, että kuvat on vähän huonoja, ei sattunut olemaan kuin puhelin mukana...

Ei kommentteja