Sisällön tarjoaa Blogger.

Lazy Sunday

Lazy Sunday

Olipas tänään aika leppoinen päivä. Tässä kotiäitielämässä meinaa usein mennä päivät aika sekaisin, mutta tänään tuntui ihan oikeelta sunnuntailta. Eroa entisen elämän sunnuntaihin teki oikeastaan vain se, että herätys oli tuttuun tapaan seitsemältä. Millähän sitä sais opetettua tuolle lapselle, että sunnntaisin saa nukkua vähän pidempään...? Eilenkin me kovasti sitä yritettiin, kun Pikku Myy heräsi kymmenen maissa kesken unien ja pidettiin sitä hereillä siihen asti kunnes mentiin itse nukkumaan, mutta ei se mitään auttanut.

Jostain syystä mä en ollut edes kovin väsynyt aamulla ja nautiskelinkin itsekseni rauhallisesta aamuhetkestä, kun Myy meni aamun unille eikä Riokaan ollut vielä herännyt. Suunnittelin lähteväni joogaan, mutta kun alkoi sataa aivan kaatamalla, päätinkin jäädä vain kotiin. Tavallaan vähän harmitti, ettei tullut lähdettyä, mutta toisaalta oli ihanaa, ettei koko päiväksi ollut mitään suunnitelmia. Vaikka onkin kivaa, että päivisin on jotakin tekemistä, ettei aika käy pitkäksi, niin välillä pitää kyllä vain olla.

marimekko samikset

lazy sunday

Päivässä oli pieni syksyinen vivahde. Sade ropisi ikkunaan, mä väritin ekan kerran Myyn syntymän jälkeen värityskirjaa sohvalla, Simpsonit tuli telkkarista ja Myy touhotti lattialla. Oli kiva, kun oltiin kaikki kotona.

Jossain vaiheessa sadekin loppui ja aurinko alkoi paistaa. Mä kävin yksin ruokakaupassa, joka oli ihanaa, sillä nykyään Myy alkaa aina huutamaan kaupassa. Rio laittoi meille Nasi Gorengia ja syötiin pitkästä aikaa yhdessä. Oli muuten varmaan eka kerta, kun istuttiin kaikki pöydän ääressä, sillä Myykin imeskeli omassa tuolissaan maissinaksua siinä meidänruokaillessa.

gerbera

Rion lähtiessä illaksi töihin, me lähdettiin saattamaan sitä ja käveltiin samalla kunnon lenkki. Käveltiin metsäteitä ja Myy nukkui pienet unet. Iltapaksi tein oikein perinteistä hedelmärahkaa, johon tulee kermaa ja josta on fitness kaukana. Laitoin Myyn nukkumaan ja valloittauduin sohvalle. Hyvä päivä!

hedelmärahka

Päivä oli kivan rentouttava, mutta ei sellainen ällöttävän laiska, jolloin ei tuu tehtyä yhtään mitään ja tulee syötyä vaan herkkuja. Ei tänkään päivän ruokavalio nyt aivan terveellisemmästä päästä ollut, mutta päivästä jäi kuitenkin energinen olo ja huomenna on hyvä aloittaa taas uusi viikko!

Ja ensi viikolla onkin kaikenlaista jännää tiedossa...

Ei kommentteja