Sisällön tarjoaa Blogger.

Aika jees viikko

Haminan puisto
Ei olekaan vähään aikaan tullut koostettua viikon parhaita juttuja, joten otetaas sunnuntain kunniaksi vähän sellaisia!

Viikon kohokohta oli ehdottomasti keskiviikon kesäinen päiväretki Haminaan! Piristi valtavasti arkea, oli ihana nähdä kavereita ja kiva näyttää Riolle lapsuuden kotikaupunkia.

Aitolahden lihapiirakka
Haminassa on aina pakko saada Aitolahden lihapiirakoita ja munkkeja, koska ne vaan on maailman parhaita!

Tällä viikolla Myy lähti aivan vauhdilla liikkeelle! Se oppi kunnolla konttaamaan joskus viime viikolla ja nyt se jo viilettää pitkin kämppää, joka on toisaalta todella hienoa ja toisaalta aika raskasta äidille... Välillä Myyn pitää myös käydä vähän karhukävely- tai punnerrusasennossa ja seisomaankin tekis kovasti mieli jo nousta.

vauva ja peili
Mummilassa on kiva jumppakaveri, jolla sattuu aina olemaan samallaiset vaatteetkin päällä.

Hurjan liikkumisen myötä ollaan tällä viikolla alettu antamaan kiinteitäkin Myylle jo pari kertaa päivässä, kun energiaa tuntuu kuluvan aika paljon. Myy on ainakin toistaiseksi kovin kaikkiruokainen ja ainoastaan banaani on aiheuttanut nyrpistelyä. 

vauva syö
Puuro on hyvää!

Kun ruokaa alkoi aika yhtäkkiä mennä enemmän, eikä superaktiivinen Myy enää viihdykään sitterissä, tuli meille vähän kiire hankkia syöttötuoli. Onneksi mä tein aika hyvän löydön tori:fistä ja tänään saatiin tuoli, jossa olikin tosi kiva katsella keittiön menoa muiden tasolla ja taputella pöytää.


minä itse

Myy sai tällä viikolla uuden mukinkin.

Tänään käytiin myös mummilla ja löydettiin lähistöltä aivan ihana keinu! Myy ei aikoihin ole malttanut maata vain paikoillaan ja oli aika ihmeellistä katsoa, kun se vaan loikoili siinä ihan liikkumatta ja hymyili. Mistä tuommoisen saisi kotiinkin!?

vauva keinuu

Vaikka viikko olikin ihan kiva, oli hauska nähdä paljon kavereita ja Haminan reissu oli tietysti ihan spesiaali, niin oon ollut tällä viikolla myös väsyneempi kuin aikoihin.. Myyllä taisi olla tiheänimunkausi ja mitä lie puolen vuoden eroahdistusta, sillä muutamana päivänä se ei halunnut muuta kuin olla vain sylissä, enkä mä voinut itse tehdä yhtään mitään. Treenaamassakin kävin pitkästä aikaa, mutta ei siitä oikein mitään meinannut tulla. Väsyneenä monet asiat on helposti vähän harmittaneet ja Riokin on välillä ärsyttänyt, vaikka se on ollut ihan ihanakin ja esimerkiksi siivosi ihan pyytämättä sillä aikaa kun mä olin perjantaina treenaamassa.

Goodio raakasuklaa
 Välillä ei auta muu kuin tee ja lempisuklaa...

Onneksi nyt Myyn kiukuttelu on jo vähän helpottanut, niin eiköhän tuosta seuraavasta viikosta tule vieläkin parempi! 

P.S. Vähänkö kuulostaa säälittävältä, kun viikonloppuna on ollut vaikka mitä Kallio Blockpartya, Street Cirkiä, Weekendiä, Tattoota jne. ja mä kirjoitan kuinka jännää on, kun me ollaan saatu syöttötuoli... apua...!

Ei kommentteja