Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunnuntain herkkuvinkki: Native guacamole


Native guacamole
Näin sunnuntai-illan kunniaksi pitää jakaa pieni herkkuvinkki!

Rio on aika melkoinen sipsimonsteri ja meillä onkin kotona vähän turhan usein erilaisia sipsejä. Ja kyllähän sipsit mullekin tietysti maistuu, vaikka yritänkin useimmiten vältellä niitä. Joskus niitä eksyy kuitenkin munkin suuhun, kuten kävi tänä viikonloppuna... Kaupassa osui nimittäin silmiin tällainen Native -merkkinen valmis guoacamoledippi. Avokado on mun mielestä hyvää melkein missä muodossa vaan, joten guoacamole maistuu mulle myös oikein hyvin. Kaupan valmiita guacamoleja ei tosin tule ostettua, sillä niissä on just se joku 3% avokadoa enkä edes halua tietää mitä se loppu on... Tää purkki mainosti sisältävänsä 95% avokadoa ja sai mut kiinnostumaan niin paljon, että se piti viedä kotiin asti. Ja ostaa tietysti nacho-sipsejä kaveriksi...

Ja dippi olikin tosi iloinen yllätys, sillä tää oli tosi hyvää ja maistui ihan oikeasti avokadolle! Guacamolea ei tietysti ole vaikea tehdä itsekään, mutta avokadoissa on se ongelma, että juuri silloin kuin niistä tekis mieli jotain tehdä, ei niitä tietenkään löydy sopivan kypsyisinä, joten sellaisiin hetkiin tämmöinen vähän parempi valmisdippi on musta aika hyvä vaihtoehto. Ja joskus äitiä vaan saattaa laiskottaa niin paljon, ettei edes guacamolea jaksa alkaa itse väsäämään...Tuossa Nativessa on ihan kohtalaisen hyvät ravintoarvot ja se on ainakin sata kertaa parempi kuin semmoiset normi valmisdipit. Tää löytyi ihan K-kaupasta, jossa se sattui olemaan vielä tarjouksessakin.

parempi guacamole

nachot ja guacamole

Ja tässä tulee vielä bonus-vinkki: K-Menu nachot on yllättävän hyviä! Oon maistellut aika monen merkkisiä ja kaikki ei todellakaan ole kauheen hyviä. Me ei olla montaa kertaa ostettu K-Menu tuotteita, kun jotenkin tuntuu, että ei niin halvalla voi saada kovin laadukasta ruokaa, mutta nää sipsit kelpas kyllä ihan hyvin.

Mulla on ollut viime aikoina syömisessä aikamoinen kesälomamoodi päällä, sillä oon syönyt vähän mitä sattuu... Pitääpä yrittää pian palata ruotuun, ennen kuin tapahtuu pahempia tuhoja!

Niin joo, kyllähän tuohon guacamoleeen voisi jotain terveellisempääkin dipata... Pitää koittaa huomenna vaikka porkkanoita!

Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa!

Ei kommentteja