Sisällön tarjoaa Blogger.

Linnanmäki kuuluu kesään!

Linnanmäki
Riolla oli tänään vapaapäivä ja me päätettiin pyörähtää Linnanmäellä. Me ollaan kyllä käyty käppäilemässä siellä joka kesä, mutta tää oli ensimmäinen kerta, kun Pikku Myykin oli mukana. Rannekkeita ei sentään ostettu, mutta käytiin katsomassa millaisia ilmaisia laitteita ihan perheen pienimmille on tarjolla.

Olin jotenkin ajatellut, että viikolla siellä ei olis ihan niin hirvee ryysis, mutta tottakai siellä oli valtavasti ihmisiä, kun eletään kuitenkin heinäkuun puoltaväliä ja päiväkin oli aurinkoinen. Myy oli aika väsynyt kun me tultiin, sillä se ei ollut nukkunut kunnon päiväunia, mutta eihän se niitä sielläkään tietysti malttanut nukkua. Oli hauska katsella sitä, kun se silmät pyöreinä ihmetteli ihmisiä ja puiston kirkkaita värejä. Yllättäen ilmaisiin pikkulasten laitteisiin ei ollutkaan kovin pitkät jonot, joten mä kävin Myyn kanssa oikein rumpukarusellissa. Tosin ei se siitä kyllä oikein mitään vielä ymmärtänyt... No, ehkä jo ensi vuonna sitten!

Linnanmäki


vauvan kanssa Lintsillä

huvipuisto

vauva linnanmäellä

vauva Linnanmäellä

maailmanpyörä
Me kierreltiin pitkin puistoa Myytä vuorotellen sylissä kantaen, mutta jossain vaiheessa se alkoi olla jo niin väsynyt, että oli pakko laittaa se rattaisiin ja lähteä kotiin päin. Se oli kyllä niin suloinen, kun vaan hieroi silmiä vasymyksestä, mutta ei millään olis malttanut nukahtaa, kun ihmeteltävää oli niin paljon.

Pitää varmaan vielä käydä tänä kesänä uudestaankin Lintsillä, kun siellä oli niin hauskaa eikä keretty edes koko puistoa kiertää. Muutenkin on ollut tässä nyt niin ihania kesäpäiviä, että on tullut ihan lomafiilis. Jee, jee! Tosin huomiseksi taidettiin luvata jo sadetta...

Ei kommentteja