Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon parhaat

Mulla on ollut aika usein tapana tehdä sunnuntaisin pieni kooste viikon tapahtumista ja niin tehdään myös tänään. Tässäpä siis viikon parhaat hetket!

Maanantai meni melkein kokonaan siivotessa, sillä tiistaina ja keskiviikkona meillä oli vieraita. Kylään tuli mun hyvä nuoruuden kaveri ja hänen vähän vajaa vuoden ikäinen tytär. Meillä oli tosi kivaa ja vauvojenkin kanssa meni yllättävän hyvin. Vähän oli kämpässä enemmän vilskettä kun normaalisti ja kysyinkin Riolta pahimman huudon aikana, että vieläkö se haluais toisen lapsen heti perään... hehe. Illalla juttuja olis voinut jatkaa tuttuun tapaan vaikka yömyöhään asti, mutta valitettavasti seuraava päiväkin piti pitää mielessä ja aamupalalla taidettiinkin olla jo seitsemältä. Oli tosi hauskaa poiketa vähän normaalista arjesta ja ehkä mekin uskalletaan jossain vaiheessa mennä kavereille kyläilemään.

Ja keskiviikossa oli jännää tietysti myös se, että blogi siirtyi tänne Kaksplussan Blogiverkostoon! Jee!

Jungle juice bar
 Smoothiemammat

Torstaina mä päätin lähtä äitin luo ottamaan aurinkoa, mutta sehän ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, mistä jo kirjoittelin tännekin...
 Ei muuten ollut vielä oikein hyviä kirsikoita...
 
Perjantaina Riolla oli vapaata ja me vietettiin päivää kaupungilla ja tehtiin ex-tempore retki Suomenlinnaan. Päivä oli aurinkoinen eika luvattua sadetta ja ukkosta tullutkaan.
Metrossa on ihan tylsää maata vaan vaunuissa, kun olis niin paljon kaikkea kiinnostavaa katseltavaa!

Lauantaina ei ollutkaan enää niin lämmin ja päivä meni lähinnä kotona puuhastellessa. Kävin myös vähän pidemmällä vaunulenkillä. Viime viikon hyvä treenimoodi vähän unohtui tällä viikolla, kun teki mieli vaan nauttia auringosta, mutta ens viikolla pitää ottaa vahinkoa vähän takaisin.
Lauantaina vietin yksikseni leffailtaa Rion ollessa töissä. Mikähän siinä on kun nykyään en pysty keskittymään pelkästään telkkariin, vaan samalla pitää aina tehdä jotain muuta vaikka koneella...

Tänään sunnuntaina mä kävin kuitenkin hot joogassa, joka oli kyllä just sitä mitä nyt kaipasinkin. Aah... niin ihana hikoilla kunnolla! Pikku Myy oli sillä aikaa mummin luona hoidossa ja sillä oli ollut vähän huono päivä. Kotona se kävi päiväunille neljältä ja nyt kellon oleessa melkein kymmenen se nukkuu vieläkin... Pari kertaa se on toki syönyt ja vaippakin on vaihdettu, mutta pitää varmaan itekin mennä pian jo nukkumaan, sillä se luultavasti herää joskus keskellä yötä... Nice.
Hot joogan jälkeen olis tietysti kiva käydä suihkussa, mutta mun piti säästää se kotiin, kun äitillä oli kiire ja Rio oli töissä. Mua oikeesti hävetti olla metrossa, kun olin niin hiestä märkä enkä varmaan tuoksunut kovin raikkaalta...

Aika kiva viikko siis takana! Ens viikolle ei ookaan pahemmin mitään suunnitelmia, mutta tavoitteena vois ainakin olla vähän enemmän treeniä. 

Hauskaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja