Sisällön tarjoaa Blogger.

Proteiinivohveli

proteiinivohveli
Osalla varmaan tulee nää lettujutut jo korvista, mutta mun mielestä letuista ei koskaan voi puhua liikaa! Uusille lukijoille siis tiedoksi, että rakastan kaikenlaisia lettuja, pannareita ja vohveleita, niin niitä perinteisiä vehnäjauhoversioita kuin kaikenlaisia terveysvariaatioitakin.
Koskaan aikaisemmin en oo kuitenkaan tehnyt proteiinivohveleita. Oon joskus miettinyt banaanipannareiden tekoa vohveliraudalla, mutta muistelen lukeneeni jostain, ettei se välttämättä oikein onnistu... Nyt kuitenkin inspiroiduin kaverin kuvasta kokeilemaan vohveleiden tekoa Fastin Protein Pancake Mixistä, jota ostin jokin aika sitten taas pitkästä aikaa alesta.

Ja vohvelihan onnistui tosi hyvin! Meillä on lähes antiikkinen vohvelirauta suoraan kahdeksakytluvulta, mutta ihan hyvin se vielä pelitti. Taikinasta tulee just sopivasti yksi paksuhko vohveli ja syömään pääsee ehkä jopa nopeammin kuin paistinpannua käyttämällä. Ja koska aina pitää tuunata, oon alkanut laittamaan tämänkin taikinan sekaan vähän kanelia ja kaardemummaa... namsk!

Puhdistamo kookosöljy
Kookosoöljyä vaan vähän rautaan ja paistamaan!
Proteiinivohveli

Proteiinivohveli


Näitä tulee varmasti tehtyä useamminkin!

Mun aikaisempia lettujuttuja Fastin Protein Mixistä löytyy täältä:

Superhelpot ja terveelliset proteiinipinaattiletut

Lettujuttuja ja blogin kaikkien aikojen luetuin postaus

Ei kommentteja