Sisällön tarjoaa Blogger.

Uusi viikko, uudet mahdollisuudet!


Aah, uusi viikko! Viime viikon väsymys, Pikku Myyn tiheän imun kausi ja rokotuksista tulleet kiukuttelut alkaa olla selätetty ja elämä hymyilee taas! Tää maanantai alkoi ihanasti pitkään (yli yhdeksään!) nukkumalla ja puuroaamupalalla. Rio meni tänään työharjoitteluun vasti illaksi, niin oli kivaa saada vähän seuraa päivällä ton yhden palleron lisäksi.


Ja kun Rio kerran oli päivällä kotona, mä päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja lähdin hetkeksi Liikuntamyllyyn treenaamaan. Oli niin kivaa olla vähän aikaa ihan rauhassa ja treenata pitkästä aikaa akrobatia- ja vannejuttuja. Aika raskastahan se akro vielä on ja pää meni ihan sekaisin kuperkeikoista ja kärrynpyöristä (taas voin samaistua vähän paremmin niihin vasta-aloittaneisiin oppilaisiin...), mutta on se vaan niin kivaa! En mä kyllä varmaan koskaan vois sirkusta lopettaa ihan kokonaan, kun treenaaminen on niin hauskaa, että sitä tulee varmaan tehtyä omaksi iloksi niin kauan kun vaan kykenee. Ja onhan se monipuolista treeniä ja niin paljon kivempaa kun joku kuntosali!

vannetreeniHehkeänä treeneissä

Päivä oli muutenkin aika tehokas. Pyykki- ja tiskikone lauloi ja tuli imuroituakin, jota en jaksanut viime viikolla tehdä. Ruoaksi tein uunilohta kaurakermalla, uuniporkkanoita ja pinaattikukkakaalimuussia. Hyvä ruoka, parempi mieli! Ja viime viikon vähän epämääräisten syömisten jälkeen on taas hyvä palata ruotuun...

IMG_9394Ei ehkä kauheen kaunista ruokaa, mutta hyvää!

Pienestä sitä voi kyllä tulla hyvä mieli! Vähän treeniä, hyvää ruokaa, yhdessä oloa ja siivoamista. Heh. Mutta oikeesti, maanantai-päiviä kyllä tarvitaan ja on ne aika ihaniakin, sillä niissä on aina mahdollisuus johonkin uuteen ja parempaan!

Kivaa viikkoa kaikille!P.S. Meidän nallepeppu kääntyi tänään ekaa kertaa selältä mahalla (jota en edes nähnyt, mutta niin se vaan oli leikkimatolla toisin päin kun hetkeä aikaisemmin...)! Mahalta selälle se on jo kääntyillyt jonkin aikaa. Kohtahan sille voi alkaa jo opettaa kuperkeikkoja!

Ei kommentteja