Sisällön tarjoaa Blogger.

Lettujuttuja ja blogin kaikkien aikojen luetuin postaus


Mähän oon tunnetusti mieltynyt kaikenlaisiin lettuihin ja pannukakkuihin. Ja vaikka ihan ne perinteiset vehnäjauhoversiot on tietysti parhaita, maistuu mulle myös aika monet terveellisemmätkin variaatiot. Banaaniletuistakin on varmaan täälä kuultu jo niin paljon, etten viiti niistä edes nyt aloittaa...


Lettuihin liittyy myös mun blogin kaikkien aikojen luetuin postaus, jota luetaan vieläkin jatkuvasti ja joka oli esim. edellisen kuukauden seitsemänneksi luetuin teksti. Ja sehän on juttu Fastin Protein Pancake Mixistä! Tää on myös sivu, joka tulee Googlesta ensimmäisenä, jos kirjoittaa hakuun Fast protein mix kokemuksia. Mitähän tääkin kertoo mun blogista...? Kivasti ainakin liittyy matkailuun, hehe. Ostin silloin tosiaan ton yhden pussillisen, ehkä toisenkin, mutta säännölliseen käyttöön Pancake Mix ei jäänyt. Luulen, että keksin sitten seuraavaksi ne banaaniletut, joten tuo varmaan unohtui sen takia. Ja raskaana oleessa en käyttänyt heraa oikeastaan ollenkaan, niin sillon ei ainakaan tullut enää tuota ostettua.

Tällä viikolla kuitenkin huomasin tuon samaisen pussin todella hyvässä alessa ja nappasin mukaan, sillä hyviähän ne pannarit oli ja niissä on ihan kohtalaisen hyvät ravintoarvotkin.

Fast Proteine Pancake Mix

IMG_8835

Oatly vaniljakastika

Tällä kertaa testasin tehdä pannarit mantelimaitoon ja ihan hyvin ne toimi silläkin (mutta maidottomiahan niistä ei siis siltikään tule, sillä jauhe sisältää heraa). Päälle laitoin tietenkin pensasmustikoita sekä Oatlyn kaurapohjaista vaniljakastiketta, jota mun teki mieli testata. Ja siinäpä vasta olikin kiva tuote! Kastike oli paksua ja maistui aivan kunnon vaniljakastikkeelta. Varmasti käytän joskus uudestaankin. Sokeriahan siinä toki on, eli ei ehkä ihan sovi terveyspannareiden päälle, mutta toisinaan käytettynä tää setti menee hyvin hieman terveellisemmästä herkusta.

IMG_8838

Että semmoisia lettujuttuja tänään! Onko joku muu tykästynyt noihin pannareihin? Tai kentien löytänyt tuotteen mun blogin avulla?

Ei kommentteja