Sisällön tarjoaa Blogger.

Ensimmäinen katsaus luonnonkosmetiikkaprojektiin 2016


No niin, jospa välillä saisin kirjoitettua jotain muutakin kuin vaan pelkkiä vauvajuttuja! Nyt vois nimittäin ottaa ensimmäistä raporttia mun vuoden alussa aloittamasta luonnonkosmetiikkaprojektista. Hirveen montaa tuotetta en oo vielä kerennyt kokeilemaan, mutta joitain kuitenkin.


luonnonkosmetiikkaprojekti

Testiin on päässy Santen ja Laveran vartalovoiteet, joista Santen kerkesin jo käyttää kokonaan ja Lavera on nyt käytössä. Itse asiassa ihmettelin vähän kuinka nopeesti (noin kuukaudessa) toi eka tuubi kuluikin... kunnes tajusin, että olihan mulla tota rasvattavaa lääniäkin vartalossa vähän enemmän kuin normaalisti, hehe. Molemmat, Santen sitruunainen ja papaijainen sekä Laveran appelsiininen rasva tuoksui oikein miellyttävälle, mutta melko miedolle. Mä kun tykkään sellasista reilusti hyvältä tuoksuvista tuotteista, kuten esim. Body Shopilla, niin onhan nää vähän niinhin verrattuina laimeempia. Kumpikaan rasvoista ei ollut mitenkään ihan superkostauttava, mutta ihan kelpo voiteita kuitenkin. Kummastakaan ei kuitenkaan tullut mitään erityistä suosikkia ja testaan varmasti vielä muitakin rasvoja, kun toi Lavera loppuu.

SAM_1471

Käytössä on nyt myös tämä Born to Bion suihkusaippua. Tässä on vähän sama kuin noissa rasvoissakin, että mangon tuoksu sais olla mun mielestä vähän voimakkaampikin. Oon vissiin vaan tottunut liikaa noihin ällömakeisiin tekotuoksuihin... Ihan hyvin tää kuitenkin asiansa toimittaa ja puhtaaksi pesee.

SAM_1470

Nyt nää Laveran shampoo ja  jätettävä hoitoaine on kans päässeet kunnolla käyttöön ja osittautuneet oikein hyviksi. Vähän on outoa, kun ei oo suihkussa käytettävää hoitoainetta (onkohan tähän sarjaan ees semmosta...?) ja oonkin vielä välillä käyttänyt jotain vanhaa tavallista hoitoainetta lisäksi, mutta kai sitä pärjäis ilmankin. Toi shampoo tuoksuu kivan sitruunaiselta, mutta hoitoaineessa on aika epämiellyttävä haju... Mutta ei se niin paha oo, etteikö voisi käyttää.

Seuraavaksi käyttöön pääsee kasvovesi ja naamanpesuaine, jotka oonkin jo ostanut valmiiksi ja odottelen vaan, että viimeiset jämät entisistä tuotteista kuluu loppuun. Näistä oon aika innoissani, mutta esittelen ne vasta ensi kerralla, kun oon päässyt testaamaan. Seuraavaksi loppumassa olis myös hammastahna, josta olen vähän kauhuissani... En kyllä haluis pestä hampaitani millään pahanmakuisella ja tahnan pitäis myös mielellään vaahdota. Hyviä suosituksia otetaan vielä vastaan, jos jollain semmoisia on! Tässä tosin saattaa käydä niin, että on pakko ostaa vielä yks tuubi normitahnaa, kun en välttämättä vauvan takia ihan lähipäivinä vielä lähde mihinkään lähimarkettia kauemmaksi ja siellä ei ehkä oo kovin laajaa luonnonkosmetiikkavalikoimaa. Ja eiköhän meillä tavallista tahnaa tuu jatkossakin oleman kaapissa, sillä en oikein usko, että Rio suostuis millään ruohotahnalla hampaitaan pesemään... Mutta mä lupaan ainakin kokeilla!

2 kommenttia

  1. Frantsilan yrtinraikas hammastahna on tosi hyvä. Kotimainen, luomu ja hyvänmakuinen! Löytyy fluorilla ja ilman ja ihan sieltä perusmarketistakin. Ei vaahtoa hurjan paljon, mutta pesee hyvin.

    VastaaPoista
  2. Okei, kiitos vinkistä! :) Enpä oo edes ajatellut, että perusmarketistakin vois löytyä luonnonkosmetiikkaa. Pitääpä tutkailla hyllyjä vähän tarkemmin!

    VastaaPoista