Sisällön tarjoaa Blogger.

Viikon parhaat


Ajattelin taas koota näin sunnuntain kunniaksi tän viikon parhaat palat. Päivät menee uskomattoman nopeesti, vaikken teekään paljon mitään... On vähän ristiriitaista, kun toisaalta en jaksais odottaa enää ollenkaan ja toivoisin, että vauva tulis vaikka heti, mutta toisaalta haluaisin vielä nauttia näistä viimeisistä päivistä, kun voi vaan touhuilla jotain kivaa mitä ite haluaa tai vaan lepäillä, kun olo on kuitenkin suurimman osan ajasta vielä ihan jees.


Tällä viikolla on tullut puuhailtua mm. tämmöstä:

Vauvatavaroiden shoppailu

Luulin jo, että meidän tärkeimmät vauvan hankinnat olis jo tehty, mutta nyt jostain syystä mieleen tulee koko ajan kaikenlaista mitä ehdottomasti vielä tarvii! Alan myös ymmärtää paremmin kaikkia hormoonihuuruisia odottavia äitejä, jotka vaan nettishoppailee, sisustaa vauvanvaunuja ja hullaantuu kaikista söpöistä pikkuvaatteista... Mä oon onneks ollut yllättävän järkevä koko raskausajan, tehnyt fiksuja hankintoja, joista suurin osa on kierrätettyjä kirppiksiltä tai kavereilta ja pitänyt muutenkin pään kylmänä tässä hullussa maailmassa, jossa yritetään rahastaa viattomia äitiparkoja. Mutta nyt näinä viimeisinä päivinä oon ehkä itsekin hieman villiintynyt ostosten kanssa... josta syytän vaan sitä, että nyt on niin paljon aikaa selailla nettiä, lukea mitä kaikkea pitäisi ehdottomasti olla ja vertailla kaikenlaisia vaihtoehtoja! Sillä eihän meidän lapsi pärjää ilman esim. luomupuuvillasta valmistettuja ekologisia design leluja... Onneksi olin niin pitkään kiireinen töiden kanssa, etten kerennyt tehdä tätä pidemmän aikaa... muuten olisin jo varmaan seonnut ja pahasti vararikossa! Hah. Ei, mutta oon mä tehnyt ihan fiksuja ostoksia vieläkin.

VauvatavaraaÄiti osti alesta pienen pienen toppapuvun ja kirppikseltä löysin muumipeiton ja -tyynyn 2eurolla, lelun 2,5eurolla ja imetyspaidan (ei kuvassa) 2eurolla. Vauvakirjan, soittorasia-pöllön ja hoitolaukun ostin poikkeuksellisesti ihan uutena. Ai niin, ja sain myös joltain ystävälliseltä ihmiseltä Kallio kierrättää -ryhmästä ilmaisen rintapumpun!

Matkamessut

Tällä viikolla oli tietysti myös vuoden suurin matkailutapahtuma, eli Matkamessut. Oli kivaa pyörähtää messuilla edes kerran äitin kanssa torstain ammattilaispäivänä. Harmi vaan, että en pahemmin törmännyt tuohon aikaan tuttuihin tai kanssabloggaajiin ja kaikki tapaamiset ja juhlat jäi multa nyt välistä... Kaikkea ei vaan jaksa, mutta onneksi messut tulee taas ensi vuonna!

matkamessut

Vuosipäivä

Viikon päätteeksi tänään sunnuntaina meillä oli Rion kanssa kolmas vuosipäivä. Ei tehty mitään erityistä, mutta oli tosi ihana pitkästä aikaa vaan käveleskellä rauhassa lumisessa keskustassa, käydä syömässä ja hörpätä jälkkäriksi kaakaot! Ja joo... siihen loppui mun sokeriton tammikuu! Hups... olisin varmasti voinut olla ilmankin sokeria, mutta en jaksanut enää nipottaa, kun teki mieli mennä kahvilaan. Muuten sokerittomuus on mennyt yllättävän helposti ja ajattelin kyllä ensi viikolla vielä jatkaa. Tai ehkä voisin yrittää pitää yhden herkkupäivän viikossa, joka olis mun mielestä ihannetilanne.

vuosipäivä

Aika kiva viikko siis taas! Voisin ottaa vielä vaikka yhden tämmöisen rennon puuhailuviikon, mutta sitten vauva vois mun puolesta  jo tulla. Vauvan lisäksi alan jo odottaa sitä, että pääsis jossain vaiheessa taas vähän urheilemaankin...

Ei kommentteja