Sisällön tarjoaa Blogger.

Rentouttavaa joulun aikaa!


Aatonatto ilta... Vielä on tiskit tiskaamatta ja yksi lahja paketoimatta, mutta muuten mielen alkaa vallata miellyttävä rauha. En oo jaksanut kauheesti joulusta stressata, mutta pitäähän sitä jotain silti aina vähän järkkäillä. Tuntuu, että joka päivä on pitänyt juosta jossakin, mutta nyt on (toivottavasti) kaikki hoidettu. Ja jos jotakin on unohtunut, niin eiköhän siitäkin selvitä. Ihan kaikkea en oo edes jaksanut tehdä ja esimerkiksi joulukortit unohtui lähettää ja piparit on leipomatta... mutta ei sen väliä! Tulee se joulu vähän vähemmälläkin!


IMG_7186Sinne ne kortit unohtui pöydälle... sori, kamut!

IMG_7200Tää ehkä kuvaa hyvin tätä joulua... ihan kaikkea ei jaksa, mutta puolet on sentään kunnossa!

Stressaamisen sijaan oon keskittynyt vaan fiilistelemään. Käytiin Rion kanssa yks päivä Tuomaanmarkkinoilla, jotka oli oikein kivat. Kävin myös Petran kanssa kattomassa Hurjaruuthin Joulusirkusta sekä Kaapelin Joulumarkkinoilla.

IMG_7152

IMG_7165

Nyt istun glögimukin kanssa sohvalla ja katselen juuri koristeltua kuusta. Eli kaikki on juuri niin kuin pitääkin... On ihanaa, että voidaan viettää joulua meidän uudessa kodissa ja saadaan äiti tänne kylään. Nyt vaan vielä ne tiskit ja joulu voi tulla!

Niinpä toivotankin teille kaikille oikein rentouttavaa joulun aikaa! Toivottavasti se ei ole pelkkää paikasta toiseen ravaamista ja stressaamista, vaan myös rauhaa, rakkautta ja hyvää ruokaa!

Ei kommentteja