Sisällön tarjoaa Blogger.

Viime viikko

Viime viikko oli niin kiireinen, etten oo tässä kerennyt blogin pariin ollenkaan! Pahoittelut siitä kovasti. Nyt on kuitenkin taas vähän enemmän aikaa, joten postauksiakin vois olla odotettavissa vähän ahkerammin. Ensin kuitenkin pieni katsaus viime viikkoon.

Alku viikko meni normaalisti töissä ja treenatessa. Keskiviikkona kerkesin pyörähtää myös Rantapallon järjestämässä koulutus- ja glögi-illassa. Mua ihan jännitti mennä sinne, kun en tuntenut ketään enkä koe olevani vielä kovin vakavastiotettava bloggaaja... Mutta heti kun pääsin sisään, olikin tunnelma oikein lämmin. Ensin oli luvassa tunnin verran koulutusta, jonka jälkeen alkoi vähän rennompi ohjelma. Mä en valitettavasti kauaa kerennyt tilaisuudessa viipymään, sillä mun piti vielä jatkaa matkaa pitämään rengastrapetsituntia, mutta olin onneksi saanut tuuraajan sitä edeltäneelle tunnille, että kerkesin sentään hetkeksi käymään. En siis kerennyt kovin monen bloggaajakolleegan kanssa juttelemaan, mutta sen verran kivalta porukka vaikuti, että ihan harmitti lähtä pois. Mutta ehkä nähdään vielä uudestaankin!

IMG_2045

Hyvät oli tarjoilut!

Loppuviikko oli superkiireinen, sillä Pukinmäen Sirkuskoululla, jossa opetan, oli jouluesitykset. Se on aina aikamoinen härdelli... Ensin roudataan kaikki kamat Malmitalolle ja rigataan ilma-akrabatia välineet kattoon. Se ei sujunut tällä kertaa ihan niin helposti ja hommassa kesti kolme tuntia! Sitten kun oltiin saatu kamat kuntoon alkoi lapsia jo tulla ovista ja ikkunoista. Ja loppu päivä menikin hiuksia letittäessä, rappusia ylös alas juostessa ja lavan yläpuolella olevalla sillalla kykkiessä. Päivä saatiin kuitenkin vedettyä kunnialla läpi ja esitykset meni hienosti.

IMG_2050

Pukinmäen esitykset kestivät neljä päivää, mutta mä jouduin kuitenkin skippaamaan niistä puolet, sillä lähdin vielä vikaksi viikonlopuksi Hämeenlinnaan esiintymään. Olen niistä maininnut täällä jo aikaisemminkin, eli olin mukana Sokos Hotelli Vaakunassa esitetyssä Wild West Showssa, joka vedettiin nyt pikkujoulukautena 10 kertaa. Viimeisen kerran kunniaksi Balilainenkin lähti mun mukaan ja pääsi myös näkemään shown.

Hula Hooper, Jerina Hintikka

 

Target girl, Jerina Hintikka

Kahden ylemmän kuvan kuvaajana Tomi Rehell.

Lauantaina kun herättiin, oli satanut lunta! Balilainen oli taas ihan pähkinöinä, sillä eihän se ole nähnyt lunta sitten Tampereen reissun. Niinpä pyörittiin vähän kaupungilla ja ihasteltiin kauniita maisemia.

IMG_2134

IMG_2138 (Large)

IMG_2143 (Large)

Ja taas piti vähän maistaa lunta...

Lauantai-iltana tultiin shown jälkeen kotiin ja sunnuntaina odotti taas touhukas päivä. Ensin pienet promokovaukset ja sitten taas Puksulaisten esityksiä. Päivä oli kuitenkin paljon rauhallisempi kuin toirstai ja meni melko leppoisesti. Esitysten jälkeen taas kamat kasaan ja kotiin kassit täynnä suklaata ja kukkia.

Aerial hoop, Jerina Hintikka

Nyt mulla on sitten joululoma! Tai onhan tässä vielä muutama opetustunti ja joitain treenejä, mutta ei mitään sellasta, josta tarvis stressata, eli eiköhän tässä voida jo lomasta puhua.

Nyt vois alkaa vaikka ajattelemaan jotain jouluasioitakin...

Ei kommentteja