Sisällön tarjoaa Blogger.

Tuomaan Markkinat

Kerettiin vielä viimeisenä päivänä, eli sunnuntaina, käymään Senaatintorilla Tuomaan Markkinoilla. Matkalla torille alkoi sataa luntakin, joten alkoi jo vähän tuntua jouluiselta. Söpöissä myyntikojuissa oli monenlaista myytävää ja keskemmällä toria oli alue, jossa oli ruoka- ja juomakojuja. Torilla oli hieman Keski-Eurooppalaista tunnelmaa, vaikkei markkinat kovin massiiviset olleetkaan.

IMG_2234 (Large)

IMG_2244 (Large)

IMG_2243 (Large)

Torin kruununa oli ihana vanhanaikainen karuselli! Olisin halunnut kyytiinkin, mutta jono oli niin hullun pitkä, ettei jaksettu jäädä jonottamaan.

IMG_2250 (Large)

IMG_2255 (Large)

Pikkuhiljaa alkaa tajuamaan, että sieltä se joulu tulee. Eilinen meni siivotessa ja tällekin päivälle on riittänyt jos jonkinlaista hommaa...

Joko siellä on jouluvalmistelut tehtynä?

2 kommenttia

  1. Kiva katsella kuvia Helsingistä, kun olen menossa sinne sunnuntaina.

    Tänään on ollut täällä kotikotona jonkin verran pyöritystä, käytiin ostamassa viimeiset joululahjat, paketoitiin ne ja tehtiin joulutorttuja. Kuusi tuodaan varmaankin huomenna sisälle koristeltavaksi. Aika paljon on lunta tullut ja on kiva joulufiilis. Poikaystäväkin tulee tänne kotikaupunkiini vihdoin huomenna! :)

    VastaaPoista
  2. Nyt täällä Helsingissäkin alkaa näyttää jo jouluiselta, kun on satanut lunta! :) Meilläkin koristellaan kuusi perinteisesti aaton aattona. Vaikka tässä ennen joulua on aina paljon hommaa, niin on ne onneks ihan kivoja juttuja. Mukavaa joulun aikaa! :)

    VastaaPoista